Actualitate

O femeie a ajuns la spital după ce a sesizat că începe să sângereze brusc! A primit un diagnostic care îi poate pune viața în pericol

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie a ajuns la spital după ce a sesizat că începe să sângereze brusc A primit un diagnostic care îi poate pune viața în pericol

O femeie din comuna Erbiceni, județul Iași, a ajuns de urgență la spital după ce a observat că începe să sângereze. Inițial, aceasta s-a adresat medicului de familiei al comunei. Medicul curant, cu medicamentație specifică, a reușit să-i oprească sângerarea pentru câteva minute, însă, atunci când femeia se pregătea să se întoarcă acasă, sângerarea a devenit din ce în ce mai abundentă.

„Pacienta a ajuns la cabinetul medical al comunei, prezentând o hemoragie. A fost diagnosticată cu fibrom uterin în urmă cu câteva luni și de atunci, sângerează frecvent. Dacă nu ajunge la timp la spital, situația se poate complica”, spune Valentina Nistor, medic de familie comuna Erbiceni.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, se prezentase în luna iunie la medicul de familie cu dureri intense de burtă.

„Pacienta ne-a povestit că are niște scurgeri gălbui și dureri intense în etajul inferior al abdomenului. Atunci am trimis-o cu ambulanța la spital și a fost diagnosticată. În prezent se află sub atenta supraveghere a medicilor specialiști. Deși pare o afecțiune minoră, se poate ajunge ușor la complicații. Recomandăm tuturor pacientelor care suferă de această afecțiune să apeleze de urgență la un medic specialist în cazul în care sângerează”, încheie medicul ieșean.

Adauga un comentariu