Local

O femeie a fost răpită şi violată în plină zi de pe o stradă din municipiul Iași! Poliţiştii sunt în alertă – EXCLUSIV

Publicat: 14 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie a fost răpită şi violată în plină zi de pe o stradă din municipiul Iași Poliţiştii sunt  în alertă - EXCLUSIV
O femeie a fost răpită şi violată în plină zi

Întâmplare reprobabilă la Gara de Nord din municipiul Iași unde o femeie a fost răpită, sechestrată şi violată de un taximetrist. Poliţiştii ieșeni au fost în alertă şi ulterior l-au indentificat pe bărbat.

Taximetristul nu a dus-o pe victimă la adresa dorită. În schimb, bărbatul a transportat femeia la propriul domiciliu unde s-a produs și infracțiunea de viol. Între timp, suspectul a fost reținut pentru 30 de zile de oamenii legii care l-au identificat în localitatea Ciurea din Iași.

Un taximetrist a răpit, sechestrat și violat o femeie la Iași

Conform datelor existente până la această oră, un taximetrist în vârstă de 65 de ani a preluat o femeie din zona Gara de Nord din Iași. Bărbatul a dus-o pe victimă la o altă adresă decât cea solicitată iar ulterior a sechestrat-o și violat-o. După ce bărbatul a săvârsșit infracţiunea, femeia a fost dusă înapoi la Gara de Nord din Iași. Poliţiştii au intervenit şi l-au reţinut pe individ pentru 24 de ore iar ulterior l-au arestat preventiv pentru 30 de zile:

Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea, acționând cu operativitate, au identificat și reținut un bărbat, de 65 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, la data de 11 noiembrie a.c., bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din mun. Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate.

Ulterior, femeia ar fi fost adusă cu auto echipat taxi în Gara de Nord din mun. Iași. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 noiembrie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 13 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile. explică oamenii legii.

Cercetările în acest caz continuă. Desigur, dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.

Nu este primul caz de răpire la Iași în 2021

Cazul prezentat mai sus nu este primul caz de lipsire de liberate în mod ilegal care s-a produs în 2021. Vorbim despre faptul că în august 2021, un tată a răpit un copil. Un tânăr de 27 de ani, tatăl unei fetițe, a răpit și bătut un copil în vârstă de 9 ani pentru că i-a supărat fiica. Printre lacrimi, micuțul a spus că a fost luat de pe stradă de tatăl unei fetițe, dus cu mașina câteva sute de metri și lovit. Femeia, panicată, a sunat la 112 și a cerut ajutor. A discutat cu polițiștii și i-a rugat să ia măsuri

Adauga un comentariu