Cancan

O femeie a vorbit despre divorțul său. Și-a surprins fostul soț în compania unor tinere, într-un club de noapte

Publicat: 20 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie a vorbit despre divorțul său. Și-a surprins fostul soț în compania unor tinere într-un club de noapte
O femeie a povestit pe TikTok despre cum a ajuns la divort

O femeie a vorbit cu prietenii ei din mediul online despre divorțul său. Tânăra și-a surprins fostul soț în compania unor tinere, într-un club de noapte. Atunci când l-a confruntat, bărbatul a găsit o scuză extrem de penibilă.

Aceasta a povestit întreagă întâmplare pe TikTok.

O femeie a vorbit pe TikTok despre divorțul său

Tânăra a spus că și-a văzut soțul în fotografiile postate de un club pe pagina de Facebook. Acesta apărea înconjurat de mai multe femei, iar verigheta îi dispăruse de pe deget. În momentul în care l-a confruntat, bărbatul a găsit o scuze extrem de penibilă.

„Nici măcar nu avea verigheta pe deget. Așa că îl întreb despre asta. Îmi spune că i-au scos inelul în Photoshop. Oh, sigur că au făcut-o. Am divorțat”, a spus femeia.

Curioși de cele întâmplate, internauții au venit cu întrebări iar femeia și-a continuat povestea.

„Așa că, după ce și-a dat seama că este căsătorit cu un expert în Photoshop și niciun fotograf de club de noapte nu ar petrece ore întregi doar ca să îi scoată lui inelul, și-a schimbă povestea. Mi-a spus că și-a scos verigheta când s-a spălat pe mâiniși a uitat să o pună la loc. Hu, ce moment convenabil să uiți să-ți pui inelul”, a mai spus femeia.

Femeia a intentat divorțul

După ce a auzit scuzele fostului soț, minciuna cu Photoshop-ul și cea cu spălatul pe mâini, femeia a intentat divorțul. Povestea spusa de aceasta a devenit virală și a adunat mai bine de două milioane de vizualizări. Internauții au empatizat cu tânăra și i-au transmis că se poate și mai rău. Cei mai mulți au povestit că au trecut prin experiențe similare.

„Oh, inelul fostului meu soț dispărea în poveștile sale de pe Instagram, dar cumva reapărea la loc în fiecare zi înainte de a intra pe ușă”, a spus o altă femeie.

„Fostul meu era activ pe un site de întâlniri … scuza lui a fost că era un profil vechi, iar site-urile de întâlniri păstrează conturile oamenilor sexy active pentru a atrage mai mulți oameni”, a mărturisit o altă internaută.

Cum s-a răzbunat o blondă pe fostul iubit

Jade Hik, așa cum se numește blonda înșelată pe TikTok, a mărturisit că ea și fostul iubit erau împreună de un an și jumătate, iar în ultimele luni au existat lucruri foarte “toxice” în relația lor.

Aceasta a descoperit că bărbatul trimite de mai multe ori pe zi mesaje unui număr despre care a aflat că aparține fostei partenere a acestuia. Ca să îl testeze pe cel care, oficial, îi era încă iubit, tânăra a rugat un apropiat să îi trimită un SMS ca să vadă dacă e dispus sau nu să aibă o aventură.

Cum era de așteptat acesta a căzut în capcana întinsă de aceasta, iar surpriza lui a fost una imensă.

Ea este tânăra din Iași cu cele mai provocatoare filmulețe de pe TikTok

O ieșeancă însă a reușit să adune într-un timp extrem de scurt mii și mii de aprecieri. Georgiana Maria, așa cum își spune tânăra, se filmează în diverse ipostaze, care mai de care mai provocatoare, iar filmulețele cu ea devin virale.

Tânăra adună la postările ei și comentarii negative, însă asta nu pare să o deranjeze.O femeie a vorbit pe TikTok despre divorțul său, după ce a l-a surprins inconjurat de femei in fotografiile postate pe Facebook de un club.

Adauga un comentariu