Local

O femeie din cartierul Bularga s-a urcat pe un stâlp și amenință că se sinucide – EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Publicat: 18 iul. 2021
Femeie pe un stâlp din cartierul Bularga

Duminică seara, 18 iulie, în jurul orei 22, o femeie din cartierul Bularga, municipiul Iași, s-a urcat pe un stâlp și amenință că se sinucide. Oamenii legii au fost alertați prin apel unic de urgență 112.

UPDATE: Femeia a coborât. La fața locului au intervenit negociatorul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Iași, pompierii, Poliția de la Secția 5 și Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

Martorii spun că femeia a suferit enorm după decesul mamei sale, fapt ce a determinat-o să aleagă drumul alcoolului.

Filmarea poate fi văzută aici sau mai jos.

Un caz similar a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, când o femeie s-a urcat pe un stâlp din Calea Chișinăului, municipiul Iași, amenințând că își pune capăt vieții. Atunci, pompierii au intervenit cu autoscara, încercând să o convingă să coboare. Solicitarea a fost făcută din partea mamei ei.

O femeie a amenințat că se sinucide, urcându-se pe același stâlp de pe care s-a aruncat concubinul acesteia

Potrivit martorilor, se pare că a fost vorba despre concubina unui bărbat, ce a recurs la un gest necugetat și s-ar fi sinucis, cu ceva timp în urmă, pe același stâlp. Bărbatul s-a urcat și s-a spânzurat. Femeia avea și o sticlă de băutură asupra ei.

În cele din urmă, aceasta a coborât. În momentul în care a fost întrebată de reporterii BZI de ce s-a urcat pe stâlp, ea a aruncat cuvinte jignitoare, fiind într-o stare vizibilă de ebrietate.

Revenim cu detalii.

Comentarii
  • Paffff, boschetari la sol! Varianta ieșeană a lui Splash, vedete la apă! De s-ar arunca…măcar așa se mai antrenează și polițiștii în artele negocierii, să nu fie nepregătiți ca ăia din jud Bacău:)))

  • Eu sunt cetatean al Iasului, platesc taxele si impozitele. De ce trebuie ca Primaria Iasi sa cheltuie bani pentru a coborat de pe stalp o betiva? Vreau ca banii mei sa fie cheltuiti pentru investitii. Betiva sa plateasca toate cheltuielile.

Adauga un comentariu