International

O femeie i-a aruncat fetița prietenei sale de la etajul 13. Ce pedeapsă a primit

Publicat: 17 iun. 2021
Daria Shavelkina in boxa acuzatilor
Daria Shavelkina, o femeie din Moscova i-a aruncat fetița prietenei sale în gol de la 40 de metri

O femeie din Moscova i-a aruncat fetița prietenei sale de la etajul 13. Invidia a făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest necugetat. Din nefericire, copila aruncată de către femeie nu a avut nicio șansă de supraviețuire deoarece a căzut în gol de la 40 de metri.

Daria Shavelkina, în vârstă de 31 de ani, era invidioasă pe prietena ei, Yaroslava Korolyova, de 30 de ani, mamă a trei copii. Situația din familia victimei o macină pe făptașă. Yaroslava avea o familie fericită și un soț iubitor.

O femeie i-a aruncat fetița prietenei sale de la etajul 13

Ucigașa tocmai se întâlnise cu mama fetiței pentru a prelua haine la mâna a doua. Anchetatorii susțin că între cele două femei nu au existat conflicte înainte de tragicul incident. Într-o clipă de neatenție a Dariei, prietena sa i-a luat fetița de doar două luni și a aruncat-o pe geam.

În acele momente, mama fetiței a început să coboare cele 13 etaje, însă bebelușul era deja decedat când aceasta a ajuns jos.

Din cauza impactului, fetița nu a avut nicio șansă de supraviețuire, iar paramedicii au fost nevoiți să constate decesul.

Yaroslava Korolyova a intrat imediat în stare de șoc și a avut nevoie de asistență medicală de urgență. Daria Shavelkina, a fost rapid reținută și le-a spus polițiștilor că „a auzit voci în cap”, care i-ar fi spus să arunce copilul pe geam. Aceasta invoca faptul că ar avea tulburări psihice.

Cu toate acestea magistrații au decis că Daria a încercat să pretindă că suferă de schizofrenie pentru a evita responsabilitatea.

„Nu am găsit dovezi de tulburare mentală. Potrivit experților, femeia a simulat boala”, se arată în raportul unei comisii de specialitate.

Daria Shavelkina a fost găsită vinovată de pruncucidere și a primit o pedeapsă de 17 ani. Aceasta își ispășește sentința într-o colonie penitenciară. Pe lângă anii grei de închisoare pe care îi are de ispășit, Daria va fi nevoită să plătească daune de peste 56.000 de euro familiei.

Caz cutremurător în România. O mamă şi-a ucis cei doi copii de doi ani şi de patru luni

Un alt caz cutremurător a avut loc în România la începutul lunii iunie. O femeie în vârstă de 30 de ani şi-a omorât proprii copii, unul în vârstă de numai patru luni şi altul de aproximativ doi ani.

Femeia este căsătorită, iar cei doi copii erau singurii pe care îi avea.

O altă tragedie a avut loc la Timișoara unde o mama și-a omorât fetiţa de numai 4 ani. Poliţiştii au descoperit-o pe micuţă în baie, înecată în vană, cu venele de la ambele mâini tăiate. Totul s-a petrecut pe când mama era cu copilul acasă, tatăl fiind la serviciu.

Adauga un comentariu