Titlurile zilei

O frumusețe de fată, studentă la Litere, a dispărut fără urmă. Nu a avut niciodată iubit și părinții cred că a fost răpită: „Noi nu suntem părinți stricți și nu i-am interzis nimic niciodată” – FOTO

Publicat: 12 mai 2023
_____ Vizualizări 22 Comentarii
O frumusețe de fată studentă la Litere a dispărut fără urmă. Nu a avut niciodată iubit și părinții cred că a fost răpită Noi nu suntem părinți stricți și nu i-am interzis nimic niciodată - FOTO
Fata era îmbrăcată cu o pereche de blugi, adidași Puma, de culoare violet, un pardesiu bej, închis la culoare și o cămasă verde

O ieșeancă în vârstă de 20 de ani a dispărut marți dimineața, 9 mai 2023, fără urmă. Părinții sunt disperați, mai ales din cauza faptului că era un copil foarte cuminte care niciodată nu a creat probleme

Marți dimineața, Maria Gheorghiu a dispărut. Mama sa a văzut-o ultima dată când se pregătea pentru facultate, la ora cinci dimineața, o oră la care nu obișnuia să se trezească. Tânăra era îmbrăcată cu o pereche de blugi, adidași Puma, de culoare violet, un pardesiu bej și o cămașă verde. Era o fată care nu avea prieteni, însă se implica în multe acțiuni de voluntariat. Iubit nu a avut niciodată, iar dispariția sa este una misterioasă.

A dispărut marți dimineața. La ora cinci a fost văzută ultima dată

poză cu fata dispărută
Marți dimineața Maria Gheorghiu a dispărut. Mama sa a văzut-o ultima dată când se pregătea pentru școală, la ora cinci dimineața

Maria Gheorghiu este studentă în primul an la Facultatea de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Are aproximativ 1,60 metri înălțime, ochi albaștri și păr șaten. Este descrisă de mama sa ca fiind un copil foarte cuminte care niciodată nu a avut un comportament rebel și nu le-a creat probleme. Suferința părinților este de nedescris, aceasta fiind singurul lor copil.

„Maria are 20 de ani, am văzut-o ultima dată marți, pe la cinci dimineața, când s-a trezit mai devreme ca să-și facă duș, după s-a pus înapoi în pat. Eu am plecat la muncă, iar de atunci nu mai știu nimic de ea. Trebuia să plece la școală, chiar a vorbit cu tatăl ei luni (8 mai 2023 – n.r.) seara. Soțul a întrebat-o dacă vrea să o ducă el la școală, a doua zi, dar ea a refuzat, spunând că se duce cu autobuzul.

În general, ea mergea cu taxiul și nu se trezea așa devreme. Este prima dată când pleacă așa. Nu știu ce s-a întâmplat, noi suntem de părere că cineva a răpit-o. Îmi este frică să nu o fi convins un străin să meargă cu el, cineva care vrea să-i facă rău sau să profite de ea, văzând-o timidă”, declară Daniela Gheorghiu, mama studentei.

Mama afirmă că Maria este un copil foarte cuminte cu care nu s-a certat niciodată. A fost tot timpul înțelegătoare și plină de empatie. Nu a plecat niciodată de acasă fără să anunțe, indiferent dacă avea de gând să meargă la vreo petrecere sau să iasă cu prietenii săi. Fata nici nu avea prieteni adevărați, socializa mai mult cu cei cu care făcea voluntariat. Nu i s-a interzis niciodată nimic, iar acest comportament este de neînțeles pentru părinți.

„Nu a făcut niciodată așa, pentru că nu i s-a interzis nimic. A avut momente când venea și la 12 noaptea, pentru că rămânea cu colegii de la facultate sau cu cei de la asociația din care face parte. Nu i-am spus niciodată nimic, mai mult decât atât, i-am oferit încrederea necesară, ca ea să vorbească cu noi orice. Dacă voia să aibă prieten sau să iasă, avea voie la orice oră. Nu ne dădea foarte multe detalii, pentru că își dorea să fie independentă. Noi nu suntem părinți stricți, putea să aibă un iubit sau 20, important era pentru noi să știm”, declară disperată mama fetei.

Studentă de 20 de ani, de negăsit. Mama cere ajutorul oamenilor și al poliției

poză cu Maria Gheorghiu
Fata nici nu avea prieteni adevărați, socializa mai mult cu cei cu care făcea voluntariat. Nu i s-a interzit niciodată nimic, iar acest comportament este de neînteles pentru părinți

Daniela Gheorghiu a făcut sesizare la poliție, miercuri (n.r. – 10 mai), dar a publicat un anunț pe mai multe grupuri și asociații din care fata făcea parte. Cei care pot oferi informații care să ducă la găsirea fetei sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

„Ultima dată când am văzut-o purta o pereche de blugi, adidași Puma, culoarea lila, un pardesiu bej închis și o cămașă olive. Ei îi plăcea să fie extrovertită, dar era, de fapt, mai introvertită. O fire mai timidă care se lăsa ușor influențată. Nu avea prea mulți prieteni, nici la școală. Nu avea iubit, deși își dorea, și nu a avut niciodată. Socializa mai mult cu cei de la voluntariat, era un pic zbuciumată. Mă gândesc că este și vârsta, pentru că își schimba starea foarte repede, când izbucnea, când mocnea, dar era un copil foarte cuminte”, mărturisește mama fetei care a dispărut marți dimineața.

Comentarii
  • toate sunt „cuminti”, pe cand le miroase gura a „carnat”, iar rozeta e cat gaura de la borcanul de 720g

  • Un copil cuminte si linistit a plecat de acasa fara sa lase niciun cuvant in urma. Doamne fereste pe oricine de asa o tragedie!

  • Pt parintiDe luat legătura cu cea mai apropiata prietena , te văzut conținutul calculatorului , jurnale etc. Când persoana se afla în pericol , este justificată o astfel de interventie Fata e posibil sa fie intro forma de depresie funcțională .

  • pentru ala cu carnatul si rozeta: o spui din experienta? daca esti atat de analfabet/a si nu ti poti tine pliscul du te si ti largeste „rozeta” si taie ti „carnatul” altundeva. daca nu ai cunoscut o pe aceasta fata de unde iti permiti tu sa comentezi? cine naiba ti a dat acest drept? ti ai largit tu „rozeta” si acuma zici ca toata lumea a facut o? mars acasa, vezi ti de ale tale ca nu esti tu in situatia asta si Doamne fereste sa fii

  • pentru ala cu carnatul si rozeta: o spui din experienta? daca esti atat de analfabet/a si nu ti poti tine pliscul du te si ti largeste „rozeta” si taie ti „carnatul” altundeva. daca nu ai cunoscut o pe aceasta fata de unde iti permiti tu sa comentezi? cine naiba ti a dat acest drept? ti ai largit tu „rozeta” si acuma zici ca toata lumea a facut o? mars acasa, vezi ti de ale tale ca nu esti tu in situatia asta si Doamne fereste sa fii

  • mai e una minora tot asa plecata cu sorcova aici pe site, poate se intalnesc si fac vreun schimb de experienta :))

  • Nație mai spurcata și bătută de soarta ca noi romanii mai rar vezi. E trist sa citești asemenea commenturi.

  • Ne miram de guvernarea din ce in ce mai prasta a acestei tari.

    Priviti aceste comentarii si veti gasi ,,bazinul electoral ” a celor dintai!!

  • Daca ii întrebi pe ratații ăștia de comentează de fata asta cu cine votează o sa zică in cor haur so socoanca ! Cam astia sunt ,oligofreni infecti !

  • La orice articol, dai de comment-uri lipsite empatie, antisemite, antisociale, extremiste si pline de ura la adresa altora (probabil de la aceiasi ieseni „adevarati” care nu mai incap de altii veniti din alte orase). Sunteti si veti ramane, toata viata voastra scurta si mizera, niste puncte negre, minuscule, pe un Pamant care va va inghiti mai rapid decat va asteptati.

  • Terminati cu “romanii cei mai spurcati, cei mai cei, s.a.m.d. NU doar noi, asa e peste tot. In multe tari, foarte multi au cam astfel de pareri. Nu va mai 💩 pe voi ca romanii sunt cei mai naspa. Ba, daca era fetisoara in UK sau USA era gasita macelarita. Maica-sa nu s-a gandit sa o intrebe ce se intampla de si-a schimbat fata ei programul asa, deodata? Cred ca e vorba de vreun iubit. Multe fete devin secretoase cand au un iubit.

  • @Abisa sunt niste spalati pe creier cu propaganda occidentala care le spune ca acolo-i „cald si bine” si doar romanii sunt de k k t. Nu cred ca au auzit vreodata de site-urile de tipul 4 chan, unde comenteaza diversi „spurcati” din toata lumea! Aici e asa la modul soft core – comentariile chiar sunt decente in comparatie cu ce se scrie pe acolo!

Adauga un comentariu