Local

O ieșeancă a trecut prin clipe de groază din cauza fostului soț! Pensionarul i-a pus cuțitul la gât și toți pereții s-au umplut de sânge! Acum a venit nota de plată pentru individul din Iași! (Exclusiv)

Publicat: 09 apr. 2021
Un bărbat încătușat și un cuțit plin de sânge
Judecătorii au condamnat un ieșean în urma unui incident extrem de grav: a fost acuzat că a încercat să-și omoare propria soție

Un individ din județul Iași a fost pedepsit de către magistrați, după un incident extrem de grav. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Neculai Munteanu la 6 ani de temniță, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. Pensionarul a fost acuzat că a încercat să o decapiteze pe fosta nevastă

O femeie din județul Iași a trecut prin clipe de groază din cauza fostului soț! Conform anchetatorilor, pensionarul i-ar fi pus cuțitul la gât și toți pereții s-au umplut de sânge! După scandal, a venit nota de plată pentru ieșean!
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Neculai Munteanu la 6 ani de pușcărie, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Neculai Munteanu, acuzat că a vrut să-și omoare fosta soție

Procesul ieșeanului Neculai Munteanu (67 de ani) a început pe 2 decembrie 2020. Atunci, procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe individ. Inițial, el a fost acuzat de violență în familie, pentru ca, mai apoi, să fie acuzat de tentativă de omor asupra unui membru de familie.

„Pe data de 11 iulie 2018, în jurul orei 11:50 – 12:00, în timp ce se afla la domiciliu, inculpatul a agresat-o fizic pe D.M., fosta soție, cu care locuia împreună, aplicându-i mai multe lovituri cu cuțitul în zona gâtului și a capului, a tăiat-o la mâna dreaptă, după care a strâns-o de gât cu mâinile și a lovit-o cu piciorul în zona coastelor, aceasta suferind leziuni care au necesitat 10 – 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au susținut oamenii legii.

Pereții din casă, umpluți de sânge după atacul virulent al ieșeanului

În urma acestui incident grav, în cadrul căruia pereții casei au fost umpluți de sângele victimei, autoritățile au fost chemate la fața locului, printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La scurt timp, acolo a ajuns un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași. Acesta i-a acordat victimei primul ajutor. Mai apoi, ieșeanca agresată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”. Ulterior, femeia a fost dusă și la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași, deoarece avea leziuni serioase și în zona capului.

Deși atacul din partea fostului soț a fost unul serios, medicii au concluzionat că victima a avut nevoie de numai 10 – 12 zile de îngrijiri pentru vindecarea leziunilor. Oamenii legii au declanșat ancheta și l-au dus la audieri pe Neculai Munteanu. Inițial, acesta a fost trimis în judecată pentru violență în familie. Mai apoi, magistrații au schimbat încadrarea juridică și dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Iași. Acum, urmează a se vedea dacă sentința în cazul femeii din Iași care a trecut prin adevărate clipe de groază după ce a fost atacată cu cuțitul de fostul soț va fi sau nu contestată. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu pensionarul acuzat că a vrut să-și ucidă fosta nevastă.

Adauga un comentariu