Actualitate

O mai țineti minte pe Eva Kiss care în anii 80 făcea furori cu melodia «Puterea dragostei»? Cum arată artista astăzi

Publicat: 20 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Va mai aduceti aminte de Eva Kiss, interpreta care facea furori in anii 80 cu melodia „Puterea dragostei” (E scris in stele)? Atunci, la scurt timp dupa acele momente de glorie, artista a ales sa paraseasca Romania definitiv.

Cu toate astea, vocea sa calda si vibranta a dainuit peste timp si astazi, la peste 30 de ani de atunci, inca ne-o amintim cu drag si emotie.

Eva Kiss s-a mutat in 1990 in Danemarca, acolo unde o astepta sotul sau, Radu Constantin, fost basist in orchestra Romanticii, care era deja stabilit la Copenhaga.

Astfel, cu regrete pentru tara ce si-o lasa in urma, Eva Kiss si-a facut bagajele, si-a luat fetele si a plecat sa incante cu vocea sa un alt popor. A povestit ulterior ca s-a acomodat destul de greu si limba daneza i se parea imposibil de invatat, insa a reusi in timp sa se adapteze.

Eva Kiss, astazi in varsta de 65 de ani, a fost casatorita de doua ori, din primul mariaj artista devenind mama a doi copii, o fata care are acum 46 de ani si un baiat de 38 de ani.

Cu Radu Constantin, barbatul langa care este alaturi de 34 de ani, mai are o fata in varsta de 30 de ani.

Eva Kiss continua sa cante si acum cu aceasi pasiune si emotie: „Cant in continuare, acompaniata de sotul meu, iar repertoriul nostru cuprinde peste 700 de cantece. De doua ori, in 1997 si in 2004, am cantat chiar in fata majestatii sale, regina Danemarcei”, povestea Eva Kiss in urma cu ceva timp.

In prezent, indragita artista din Generatia de Aur a muzicii romanesti si sotul sau au impreuna un studio de imprimari si pana acum au realizat 3 CD-uri care au fost foarte apreciate si foarte bine vandute in Danemarca.

Cu toate ca timpul si-a pus amprenta pe frumusetea artistei, iar trasaturile s-au maturizat vrand nevrand, Eva Kiss continua sa pastreze in priviri un strop din seninatatea de odinioara, iar atunci cand se urca pe scena zambetul ii redevine amprenta.

Adauga un comentariu