National

O nouă alertă cu bombă la Curtea de Apel București

Publicat: 07 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O nouă alertă cu bombă la Curtea de Apel București

Alertă de bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Clădirea a fost asediata de forţele de ordine, după ce au aflat această informaţie. Autorităţile au fost sesizate la 112 cum că în interiorul clădirii s-ar afla un dispozitiv exploviz. La faţa locului s-au deplasat echipajele SRI și pirotehniștii sunt la fața locului și fac verificări.

Alarma a fost dată în jurul orei 12:30, iar imediat după apelul primit forţele de ordine au intervenit. În urma intervenţiei echipajelor specializate, Splaiul Unirii este blocat, conform surselor. Zona a fost delimitata şi securizată, iar întreaga clădire este cercetată de către echipajul de pirotehnişti pentru a verifica dacă alerta a fost sau nu una reală.

La fața locului au ajuns echipaje de poliție, de jandarmerie, pompieri, pirotehniști pentru a asigura clădirea.

„Astăzi, în jurul orei 12:30, prin apel 112 o persoană a anunțat că în clădirea Curții de Apel București este un dispozitiv exploziv. Polițiștii acționează conform competențelor. Traficul rutier este restricționat în zonă”, a comunicat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca.

La Curtea de Apel Bucureşti trebuia să se ţină procesul Elenei Udrea

În decursul zilei de astăzi, 7 iunie 2021, la Curtea de Apel Bucureşti ar fi trebuit să aibă loc procesul Elenei Udrea. Este a doua oară când se întâmpla să fie alerta de bomba în decursul acestui an şi atunci că şi acum trebuia să aibă loc procesul fostului ministru al turismului, Elena Udrea.

Alerte cu bombă au mai fost la Curtea de Apel din București în cursul acestui an. Cea din 26 ianuarie s-a dovedit a fi falsă. Sesizarea a venit la 112 în jurul orei 10:30, când un bărbat a semnalat faptul că la Curtea de Apel Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. Aspectele semnalate prin apelul 112 nu se confirmă”, a anunţat, ulterior, Poliţia Capitalei la acea

Alertă de bombă la Arad

O altă alerta cu bomba a avut loc cu puţin timp în urmă la Arad. Oamenii legii au fost anunţaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112, cum că la Palatul Copiilor din Arad ar fi o bombă. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie pentru a evit un posibil dezastru. Zona a fost împânzită de către poliţişti, jandarmi, echipaje de pompieri şi pirotehnişti.

„Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluției. Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic. A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea. La fața locului se va deplasa p echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș. De asemenea, se vor deplasa specialiștii SRI”, se arată într-o informare oficială.

În urmă cu o săptămână la Arad un om de afaceri a fost victima unui asasin. Ioan Crișan și-a pierdut viața în urma acestui atac. Asasinul i-ar fi plantat o bombă în mașină iar afaceristul când s-a urcat în mașină, a fost cuprins de flăcări. Încă nu se știe cine cine este asasinul sau de cine a fost pus.

Adauga un comentariu