Local

O nouă cursă externă la Aeroportul Iaşi. Zborul spre Dublin va fi deschis în 26 aprilie 2021. Iată preţul biletelor

Publicat: 13 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O nouă cursă externă la Aeroportul Iaşi. Zborul spre Dublin va fi deschis în 26 aprilie 2021. Iată preţul biletelor
O nouă cursă operată de compania aeriană Hi Sky va fi deschisă în data de 26 aprilie 2021. Zborul va fi unul direct Iaşi - Dublin şi retur, în fiecare zi de luni până joi

Veşti bune vin de la reprezentanţii Aeroportului Internaţional din Iaşi. O nouă cursă operată de compania aeriană Hi Sky va fi deschisă în data de 26 aprilie 2021. Zborul va fi unul direct Iaşi – Dublin şi retur, în fiecare zi de luni până joi. Preţul unui bilet de la Iaşi spre Dublin costa 292 lei, iar retur un bilet poate ajunge la 404 lei.

„Primul zbor #HiSky de pe Aeroportul Iași va fi pe 26 aprilie. Cursa #directă Iași ✈ DUBLIN (și retur) va fi operată în fiecare zi de luni și joi, după următorul program:

DUB 14:10 – 17:40 IAS
IAS 18:30 – 22:20 DUB

? Biletele sunt scoase la vânzare pe site-ul companiei: www.hisky.aero

Vă dorim călătorii cât mai plăcute! ✈
www.aeroport.ro”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi.

Din 8 aprilie a revenit cursa aeriană Iași – Cluj-Napoca

Vești bune pentru ieșenii care circulă cu avionul! De joi, 8 aprilie 2021, a revenit cursa aeriană Iași – Cluj-Napoca pe aerogara ieșeană. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe. Zborul este direct și durează nu mai puțin de 50 de minute.

„Dezvoltăm aeroportul, dezvoltăm Iașul! Din 8 aprilie, veți putea ajunge la #Cluj de pe IASI Airport cu TAROM. După introducerea curselor externe către Frankfurt, Londra Heathrow și numeroase alte destinații internaționale, acum reconectăm Iașul și de vestul României. ”, a anunțat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, pe pagina sa de Facebook. Dezvoltăm aeroportul, dezvoltăm Iașul! Din 8 aprilie, veți putea ajunge la #Cluj de pe IASI Airport cu TAROM”, a transmis Costel Alexe, Sâmbătă, 3 aprilie 2021.

Drumul Iași – Cluj Napoca cu mașina durează 6 ore, cu avionul 50 de minute

Compania aeriană Tarom transmite faptul că dacă mergi cu mașina de la Iași la Cluj vei face 6 ore, cu trenul 8 ore și jumătate, iar cu avionul doar 50 de minute.

„Dacă mergi cu mașina, faci puțin peste 6 ore.
Dacă mergi cu trenul, faci aproape 8 ore și jumătate.
Dacă alegi să mergi pe jos, poți face drumul în 80 de ore, fără oprire, dar sigur faci febră musculară. ? În schimb, cu #TAROM ajungi în maximum 50 de minute și pe cuvânt că nu te va obosi drumul, iar asta pentru că începând cu 8 aprilie operăm zboruri directe între Cluj-Napoca și Iași! Spor la rezervări pe https://www.tarom.ro/!
#WeAreTAROM ??❤✈”, au transmis reprezentanții Tarom.

Noi curse la Aeroportul Iași

Veste importantă pentru pasagerii care tranzitează Aeroportul Iași. Compania Blue Air a reluat după mai multe luni zborurile interne pe ruta Iași – Otopeni. Potrivit orarului de zbor, compania va opera cursa cu cinci frecvențe săptămânale, în zilele de luni, marți, miercuri, joi și vineri. Astfel, compania și-a făcut loc în orarul de zbor de la Aeroportul Iași, unde mai sunt curse și spre alte destinații din Europa. Decizia ca Blue Air să revină la Aeroportul Iași a fost luată în urmă cu câteva săptămâni, în urma unei întâlniri avute de șefii administrației județene cu cei ai companiei la Palatul Culturii.

În ultimele luni, între compania Blue Air și Aeroportul Iași s-a iscat un conflict legat de datoriile pe care operatorul aerian le-a acumulat în timp. În prezent, Blue Air are de plătit circa 2 milioane de euro din taxe, scandalul ajungând chiar la instanță sau cu executor. După schimbarea conducerii de la aeroport, cele două părți au reușit să cadă la un consens. Blue Air se întoarce la Aeroportul Iași, iar regia aeroportuară va accepta datoria în rate. În plus, în lista noilor curse de la Aeroportul Iași va apărea și cursa spre Londra (Heatrow). Aceasta ar urma să fie operată din luna mai. Aceasta va avea o frecvență de trei curse de săptămână, respectiv în zilele de luni, miercuri și sâmbătă.

Adauga un comentariu