BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediție de impact în studioul BZI LIVE, alături cunoscutul politician şi fostul ministru de Finanțe Eugen Orlando Teodorovici

Publicat: 02 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 3 martie 2023, începând cu ora 13.00 este programată o ediție-dialog specială BZI LIVE (via Skype) alături de Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe respectiv al Fondurilor Europene. Temele abordate cu importantul politician se vor lega de: 1. Se poate dezvolta un pol industrial alături de un pol imobiliar, în special în marile arii urbane? Ar putea fi o șansă de dezvoltare pentru regiunile României? 2. Marile companii de stat din energie au avut profituri, în 2022, 12.3 miliarde. Ce sunt aceste date? De unde au veni banii și unde s-au dus? 3. Băncile au acordat populației și companiilor credite noi, în 2022, de 126.7 miliarde lei? Ce înseamnă asta cu adevărat? 4. Cheltuielile bugetului României cresc mai repede decât veniturile, la debutul lui 2023! Deficitul bugetar, creste și el! Ce înseamnă asta? 5. Statul a aprobat ca 90 la sută din profiturile companiilor de stat (din 2022), să meargă spre dividende! Cum explicam asta? 6. E important sa reluăm relații puternice cu economia Chinei? 7. Daca au pierderi băncile centrale (inclusiv cea din România) cine plătește? Tot cetățeanul? 8. Criza alimentară gravă! România are hambarele pline de grâu ucrainean în timp ce fermierii români pierd! Vedeți o strategie pentru susținerea agriculturii? 9. Războiul din Ucraina a făcut ca România să aibă căderi la bursă și pe producția industrială! Dezastru în economie? 10. Puterea de cumpărare a românilor, în cădere liberă! Statul îi transformă în asistați sociali în loc să susțină micii și medii antreprenori! Ne împrumutăm extern (scump) că să majorăm salarii?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu