Local

Un tânăr de 23 de ani a căzut de la etaj imediat după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19! Acesta se afla la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură a Studenţilor! – Exclusiv, Galerie Foto, Video

Publicat: 04 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr de 23 de ani a căzut de la etaj imediat după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 Acesta se afla la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură a Studenţilor - Exclusiv Galerie Foto Video
Persoană căzută peste balustradă Casa de Cultură a Studenților Iași

Joi, 4 noiembrie 2021, la Casa de Cultură a Studenților Iași a avut loc un incident neașteptat. O persoană căreia i s-a făcut rău s-a dezechilibrat și a căzut de la etaj, peste o balustradă din interiorul instituției. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Incidentul a avut loc în cadrul centrului de vaccinare amenaja în instituție.

Conform informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin se pare că tânărul în vârstă de 23 de ani s-a vaccinat și nu a respectat protocolul. Acesta a acuzat o stare generală de rău. Totuși, nu a așteptat să-și revină. S-a îndreptat spre scări, cel mai probabil cu intenția de a pleca. Acolo și-a pierdut echilibrul și a căzut peste o balustradă, de la șase metri înățime.

În momentul în care a fost preluat de echipajul medical, tânărul era conștient.

„Un bărbat de 23 ani cu o stare lipotimică postvaccinala , posibil o reacție vagale în cele 15 min postvaccin, s-a aplecat peste balustradă și a căzut de la et 1. Policontuzionat, fără fracturi sau sângerări , stabil hemodinamic. În Unitatea pentru Primiri Urgențe (UPU) i se vor face investigații pentru trauma. Este conștient. Nu are elemente de reacție alergică”, a declarat prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării.

Revenim cu detalii

Adauga un comentariu