Local

O persoană băută a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Iași. A ajuns de urgență la spital – EXCLUSIV

Publicat: 17 mai 2022
Un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Iași Sursă foto: Arhivă BZI.RO

În cursul serii trecute, o persoană în vârstă de 21 de ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc din zona Mircea din municipiul Iași. A ajuns de urgență la spital cu mai multe traumatisme şi contuzii. Bărbatul era sub infuența alcoolului în momentul producerii incidentului.

Poliţiştii susţin că se află în evidența acestora cu cel puţin o tentativă autolitică. Există premisa că victima ar fi vrut să se sinucidă și că nu este un incident.

În cursul serii trecute, un bărbat în vârstă de 21 de ani a căzut de la înălţime, de la etajul 4. Victima prezenta etilism acut. În urma impactului acesta a suferit un traumatism facial și cranian cu policontuzie dar şi un traumatism toraco-abdominal. Pacientul a suferit o contuzie pulmonară bilaterală, o contuzie hepatică și o contuzie renală. Acesta mai are şi o plagă contuzie lombară stânga. În aceste momente se află internat la secția de Chirurgie. Poliţia susţine că în antecedentele bărbatului se mai află tentative autolitice. a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu.
Comentarii
Adauga un comentariu