Titlurile zilei

O tânără s-a trezit cu o pată ciudată pe care medicii nu au putut-o trata! După ce a atins racla Sfintei Parascheva, s-a vindecat imediat: „Era mare și roșie”

Publicat: 08 oct. 2022
_____ Vizualizări 40 Comentarii
O tânără s-a trezit cu o pată ciudată pe care medicii nu au putut-o trata După ce a atins racla Sfintei Parascheva s-a vindecat imediat Era mare și roșie
Credincioșii din toată țara au început să vină la Iași pentru hramul Sfintei Parascheva

Credincioșii din toată țara au început să vină la Iași pentru hramul Sfintei Parascheva. Printre primii pelerini ce stau la coadă pentru a se închina la moaște, o femeie din Murfatlar, județul Constanța, își aștepta rândul cu busuioc în mână. Constănțeanca a venit pentru a patra oară la Mitropolie, fiindu-i recunoscătoare Ocrotitoarei Moldovei

Problemele prin care a trecut de-a lungul timpului au făcut-o pe Ileana vie să aibă încredere deplină în minunile Cuvioasei Parascheva. Povestea pe care aceasta a rostit-o reporterilor BZI pare ruptă de realitate. În urmă cu mai bine de 11 ani, una dintre fiicele sale s-a confruntat cu o problemă medicală ce părea că nu are diagnostic, dar, venind la Sfântă, ceea ce părea îngrozitor a dispărut.

Se pare că fiica cea mare s-a trezit într-o zi cu o pată uriașă la subraț, asemănătoare cu o arsură, nimeni neștiind, de fapt, ce este. Medicii le recomandau diverse tratamente, dar nimic nu schimba situația.

Sfânta Parascheva i-a salvat copila

Ileana Ferariu a venit pentru a patra oară la Iași, după o pauză de câțiva ani. Femeia de 62 de ani a ajuns la Mitropolie în semn de recunoștință, considerând că e de datoria ei să nu uite cine a ajutat-o când era în mare nevoie.

În urmă cu aproximativ 11 ani, fiica Ilenei Ferariu, în vârstă de 24 de ani, s-a trezit cu o pată mare căreia nu i se găsea diagnostic.

Când nimeni nu mai avea speranță, femeia s-a gândit să vină la Iași împreună cu fata sa și, ulterior, închinându-se la moaștele Sfintei, pata a dispărut.

„Avea o pată mare, roșie, semăna cu o arsură, ziceai că e opărită, mirosea și urât. Nimeni nu știa ce e, nici medicii. Primea multe unguente, dar nu îi trecea. Mai bine de o lună a avut-o și eram speriați că nu dispărea.

Mi-a venit în gând să vin la Iași cu ea. Ne-am închinat la moaștele Sfintei Parascheva și, când a ajuns acasă, a făcut un duș și a văzut că nu mai este. Parcă intrase la apă. De atunci am venit să-i mulțumesc Sfintei Parascheva, am făcut și pauze, dar anul ăsta am zis că nu se mai poate. Am venit cu băiatul, soțul și nora. Cred foarte tare în Cuvioasa, a fost o minune, mi-a salvat copilul.

Am fost și am luat și niște busuioc, fără ajutor nu se poate. Când vin aici, mă simt liniștită”, a declarat Ileana Ferariu.

Și-a pierdut doi copii în câteva luni

Femeia a trecut prin multe până acum, astfel liniștea sufletească pe care susține că o simte de fiecare dată când ajunge la Iași înseamnă enorm.

Acum nouă ani, și-a pierdut doi dintre copii în accidente de mașină, la interval de câteva luni.

„Mi-am pierdut doi băieți acum nouă ani, am mai rămas cu trei copii din cinci… Mă doare sufletul când mă gândesc la ei, dar, când vin aici, mă simt mai bine, de asta sunt mai liniștită. I-am îngropat unul după altul, la interval de șase luni, amândoi au murit în străinătate, în accidente de mașină. Primul a murit în Italia, era plecat la muncă și venea acasă, iar al doilea s-a stins în Spania, tot în accident. Îmi vine să plâng mereu și nu am cum să îi uit, dar sigur că durerea îmi este mai alinată și parcă după ce ajung aici, la racla cu moaștele Sfintei Parascheva, nu e acasă, e altfel”, a adăugat Ileana Ferariu.

Ileana Ferariu a promis că va reveni la Iași și anul viitor pentru a se simți la fel de liniștită, dar mai ales pentru a-i aduce mulțumire Sfintei Parascheva.

Comentarii
  • Da !, ca în fiecare an se mănîncă rahar cu lopata !, minuni , vindecări miraculoase , îndrăciți , lăchiți , pole ridicate din morți , jandarmi care bat nebune cu capu de sicriul cu ciolane , colonel de jandarmerie care a vrut să violeze o jandarmeriță , flămînzi , disperați , retardați , lume care sau reîntors la statutul d3 primate și se tirîiesc în patru labe , pochi grași și ahtiați adună cu amindouă mîinile , etc și toate astea în jurul unui schelet necunoscut pus întrun sicriu aurit pe post de momeală , să vină lumea, să producă avuție , la fel ca în evul mediy cînd era o bătălie a moaștelor , oaselor și.relicvelor care pe care produce mai mult venit pentru pochi

  • E un fel de Voodoo magic aceasta Cuviincioasă. O adevarata mașinărie de făcut bani, adusă de prin Grecia de pe o plaja unde era îngropată

  • Minunile sunt pentru cine are nevoie si cu-i trebuie, nu au nevoie de publicitate in mass media. Este ceva personal. Cine are credinta si ii se rezolva o problema anume, sa fie cu multa decenta.

  • Marea degustare de moaște , prostimea , sulimea și disperații sunt poftiți să facă coadă la dat limbi , ipsiștii cară lăzile cu donații să mai facă un mall pe undeva

  • Nu înțeleg de ce va deranjează aceasta întâmplare?!!! Poate fi doar o coincidenta! Dar dacă este un adevar?! Nerușinarea și veninul pe care îl aruncați pe forum, arata ca sunteți niște frustrati de viata de rahat pe care o aveți. Hai, gata, mars de aici leprele! Omul fără speranța este trist și gol asa cum sunteți voi.

  • Da mă !, chiar așa !, ce aveți măi cu IQ ul ființelor umane care sunt sub nivelul animalelor ? Păi unde ați văzut voi cimpanzei , urși , porci ori gîndaci să se adune in cete și să se tîrîie , să se jelească , să lingă și să adore ciolanele altei vă spun eu că specia umană e dusă rău cu pluta , făpturi demult uitate pe care de fapt nici nu o cunosc? Nu rîdeți de ei că nu au nici măcar o judecată elementara a unei necuvîntătoate

  • Pentru sec. XXI- și uite cum idioții și parveniții neinformați apar pe un forum și își varsă cretinismul. Exista, prostane, un ritual care inca uimește cercetătorii, pe care elefanții îl practica cu osemintele elefanților decedați. Ritualul este impresionant. Este un moment de respect fata de semenul plecat. Faptul xa omul are nevoie de a știi ca exista o entitate puternica care o poate pedepsi dar și apăra de imbecili ca tine, este un beneficiu pentru existenta și continuitatea omenirii. Altfel ne-am ucide unii pe alții fără remușcări. Ești un imbecil mon Cher și este regretabil ca idioți ca tine mai exista.

  • Și încă ceva tov. Sec. XXI, arunci cu piatra în oamenii care stau la rand , liniștiți și cu mare respect, pentru a- si arata adorația dar și disperarea în fata unor osemintele, dar ești apărătorul celor care își mânjesc cu rahat așternuturile. Din păcate oi, neomarxistii aveți un retard mintal/intelectual și sufletesc. Sunteți o gasca de prosti frustrati care cred ca au găsit metoda de a fi auziți prin emiterea unor idei tip soc. Va dau un sfat: sunteți anacronici în prostia voastră. Singura reacție a noastră este aceea de rade de voi: clovnii lumii!!

  • De cate ori mierleste pe-afara cate unul plecat la viata mai buna, pun repejor doliu la matura.
    Chestia cu pata mare si rosie de la subtioara e insa serioasa. O fi fost la subtioara piciorului. A mai scapat o luna.

  • O să merg la moaște să – i cer să trezească poporul român din adânca prostie. Flămânzi și idioți mulți are țara.

  • Dacă domnul Miluță este așa de credincios și iubește pe Dumnezeu îl rog frumos să scrie el aici din cele 10 Porunci pe Prima , a Doua și a Treia și să ne explice el ce întelege el din Legea lui Dumnezeu

  • Bai neomarxistilor, mă uit la femeile voastre pe care le promovati; isterice din lipsa de p… gen Clotilde Armand și Chichirau și apoi va vad pe voi niște fatalai neterminati. Sarmalele femei…si-asa sunteți pe ducă…vai de curu vostru…și ca rahati sunteți niște ratati

  • Repet mesajul pe care nu vreți sa-l postați. Sunt o româncă căsătorită cu un italian și locuiesc la Milano dec15 ani. De curând a fost canonizat un tânăr care a decedat la vârsta de 14 ani pe nume Carlo Acutis și care a salvat , după moarte, viata unui copil de 5 ani. Voi cei care nu credeți în aceste minuni și nu faceți decât sa jigniți pentru ca nu aveți argumente sunteți cei care manjiti natia romana. Sunteți doar niște scursuri și atat. Sa va fie rușine.

  • nu că e îndobitocit e problema, ci că se consideră creștin, dar, în același timp, scrie ce scrie. Din câte știu, Gizãz le a cerut oilor astora să fie iubitoare și iertătoare, în schimb ele sunt pline de ură. Citiți orice comentariu al oricărui cre(ș)tin și veți vedea cât cre(ș)tinism zace în el. Oricum, rămân la părerea că Gizãz, daca a existat și toate poveștile biblice sunt adevărate (ceea ce nu cred), nu e vinovat fiindca 99% dintre creștini sunt niște retardați farisei.

  • Wow. Cei care jignesc sunt cei care nu cred. Voi necredincioșilor ați început cu jignirile. Ceilalți doar se apară. În timp ce voi ateii sunteți niște sărăcuți ca inteligenta, ceilalți va dau clasa și va trântesc cu eleganta la pământ . Jenanta prestația voastră. Bravo Carla. Carlo Acutis este denumit ingerul internetului. Avea doar 15 ani când a murit de leucemie. Citiți despre el pe internet. Superb tânăr.

  • Pentru ” aia din milano” nu sunt o imigranta. Sunt cetatean italian cu drepturi depline. Am vrut doar sa vedeți care este diferența între romanii care nu sunt în stare sa-si respecte religia și natia sa și cetățenii celorlalte state. Carlo Acutis nu este o poveste este o realitate acceptata de toți catolicii din lume – cetateni ai celor mai puternice state. Jignirile unuia ca tine nu fac decât sa dovedească răutatea în care va scăldați. Voi sunteți cei care trageți România în jos. Voi sunteți valahii/vlahii negri care faceți rău tarii. Viata voastră este o poveste urata, plina de amărăciune și venin. Este doar vina voastră ca sunteți neputincioși. În rest, sa auzim numai de bine!!

  • Și ca sa vezi cata prostie exista în voi, îți atrag atentia ca pentru romani eu sunt o Emigranta și pentru italieni sunt o Imigranta. Hm!!

  • Trăim într-o lume alterată și condusă de îngerii căzuți, permisă ca un examen pentru a dovedi Creatorului cât de buni suntem cu adevărat, cât de mult iubim perfecțiunea și cât de mult detestăm răutatea=prostia, pentru a dovedi că nu mai urmăm demonii, prin faptele noastre din această scurtă viață pământească, ce va fi judecată 100% corect pentru fiecare dintre noi.
    De aceea Mântuitorul ne-a spus: „Fiți deci desăvârșiți, precum Tatăl vostru Ceresc este desăvârșit” Matei 5, 48
    Din păcate, prea mulți oameni au refuzat de-a lungul istoriei și prea mulți refuză încă în zilele noastre să urmeze acest lucru.

  • Isus este evreu, dacă ar fi trăit vreodată. Nu sunt dovezi despre el și activitatea lui. Totul este o imaginație bolnava a cretinilor.

  • Unii susțin că Isus nu a fost real, dar în câteva decenii din timpul vieții sale, el a fost menționat de istoricii evrei și romani. Istoricul Flavius ​​Josephus a scris una dintre cele mai vechi relatări non-biblice despre Isus.
    Se crede că s-a născut la câțiva ani după crucificarea lui Isus în jurul anului 37 d.Hr., Josephus a fost un aristocrat bine conectat și un lider militar în Palestina, care a servit ca comandant în Galileea în timpul primei revolte evreiești împotriva Romei între anii 66 și 70 d.Hr. Deși Josephus nu era un urmaș al lui Isus, „a fost prin preajmă când începea biserica primară, așa că cunoștea oameni care L-au văzut și auzit pe Isus”, spune Mykytiuk.

    Într-un pasaj din Antichitățile evreiești care relatează o execuție ilegală, Josephus identifică victima, Iacov, drept „fratele lui Isus-care-se-numit-Mesia”. În timp ce puțini cercetători se îndoiesc de autenticitatea scurtei relatări, spune Mykytiuk, mai multe dezbateri înconjoară pasajul mai lung al lui Josephus despre Isus, cunoscut sub numele de „Testimonium Flavianum”, care descrie un om „care a făcut fapte surprinzătoare” și a fost condamnat să fie răstignit de Pilat. Mykytiuk este de acord cu majoritatea savanților că scribii creștini au modificat părți ale pasajului, dar nu l-au introdus în întregime în text.

    O altă relatare despre Isus apare în Analele Romei Imperiale, o istorie a Imperiului Roman din secolul I, scrisă în jurul anului 116 d.Hr. de către senatorul și istoricul roman Tacitus. În cronica arderii Romei în anul 64 d.Hr., Tacitus menționează că împăratul Nero a învinuit în mod fals „persoanele numite în mod obișnuit creștini, care erau urâte pentru enormitățile lor. Christus, întemeietorul numelui, a fost omorât de Ponțiu Pilat, procuratorul Iudeii în timpul domniei lui Tiberiu.”

    Ca istoric roman, Tacitus nu a avut nicio părtinire creștină în discuția sa despre persecuția creștinilor de către Nero, spune Ehrman. „Aproape tot ceea ce spune el coincide – dintr-un punct de vedere complet diferit, de către un autor roman disprețuitor de creștini și de superstiția lor – cu ceea ce spune însuși Noul Testament: Isus a fost executat de guvernatorul Iudeii, Ponțiu Pilat, pentru crime împotriva statul și o mișcare religioasă a adepților săi a apărut în urma lui”.
    „Când Tacitus a scris istorie, dacă a considerat că informațiile nu sunt pe deplin de încredere, în mod normal a scris unele indicații în acest sens pentru cititorii săi”, spune Mykytiuk, garantând valoarea istorică a pasajului. „Nu există un astfel de indiciu de eroare potențială în pasajul care îl menționează pe Christus.”

    Texte romane suplimentare fac referire la Isus.
    Cu puțin timp înainte ca Tacitus să-și scrie relatarea despre Isus, guvernatorul roman Pliniu cel Tânăr i-a scris împăratului Traian că primii creștini vor „cânta imnuri lui Hristos ca unui zeu”. Unii cercetători cred, de asemenea, că istoricul roman Suetonius face referire la Isus când a remarcat că împăratul Claudius a expulzat evrei din Roma care „făceau tulburări constante la instigarea lui Chrestus”.

    Ehrman spune că această colecție de fragmente din surse necreștine poate să nu ofere prea multe informații despre viața lui Isus, „dar este utilă pentru a ne da seama că Isus era cunoscut de istorici care aveau motive să analizeze chestiunea. Nimeni nu credea că a fost inventat.”

  • Astia care comenteaza impotriva bisericii si impotriva moastelor Sfintei Parascheva sunteti niste USR-isti neomarxisti antiromani, care promoveaza agresiv feminismul si homosexualitatea. Sa va fie rusine.

Adauga un comentariu