Prima pagină » Cancan » Oana Ciocan, despre comportamentul lui Jador.  „De ce nu recunoști?”

Oana Ciocan, despre comportamentul lui Jador.  „De ce nu recunoști?”

22 apr. 2024, 14:19,
BZI.ro, în Cancan

Oana Ciocan a rupt tăcerea și a dezvăluit, în fața publicului larg, adevărul despre comportamentul lui Jador.

După o poveste de dragoste de câteva luni, Jador și Oana Ciocan își consolidează relația cu planuri serioase pentru viitor. La scurt timp după cererea în căsătorie, artistul a dus-o pe iubita sa într-o vacanță de lux în Dubai. Acolo, Oana a simțit nevoia să dezvăluie publicului adevăratul comportament al lui Jador în relația lor.

Oana Ciocan, despre comportamentul lui Jador

Jador a împărtășit cu fanii săi un moment inedit din relația sa cu Oana Ciocan, prin intermediul unui clip postat pe Instagram. În această filmare, artistul avea o conversație profundă cu iubita sa despre subiectul romantismului.

În timp ce era filmată, Jador a întrebat-o pe Oana dacă el este sau nu romantic. Chiar dacă artistul încerca să pară indiferent, Oana l-a dat de gol, în fața tuturor, și a spus că este extrem de romantic.

Tânăra a mărturisit că iubitul ei o înconjoară constant cu dovezi de afecțiune, oferindu-i flori și cadouri și fiind mereu un sprijin pentru ea. Cu toate acestea, este nedumerită de ce el refuză să-și declare dragostea în mod clar.

„Jador: Deci, eu sunt romantic?

Oana Ciocan: Da. Jur că ești. Bine, m-am obișnuit să nu recunoști.

Jador: Eu, romantic? Doamne ferește de așa ceva!

Oana Ciocan: Da! Dar stai un pic! De ce nu recunoști? Dar chiar vreau să te întreb de ce nu recunoști că ești romantic? Vii și îmi aduci flori, îmi aduci cadou de fiecare dată când pleci la cântări și te întorci, te trezești și îmi faci cafeaua, mă ajuți la lucruri.

Jador: Asta nu e romantic.

Oana Ciocan: Ba da, e romantic!”, a fost schimbul de replici pe care Jador l-a avut cu iubita sa, Oana Ciocan, în clipul publicat pe Instagram.

Ce decizie au luat Jador și Oana Ciocan cu privire la nuntă

Recent, Jador a dezvăluit motivul pentru care el și logodnica lui, Oana Ciocan, nu reușesc să planifice nunta. Cei doi amorezi își doresc să se căsătorească pe cât de repede posibil, asta pentru că sunt pe cât se poate de nerăbdători să devină oficial soț și soție, dar există câteva lucruri, care din păcate, îi împiedică pe cei doi să-și îndeplinească visul atât de rapid.

Se pare că motivul pentru care Jador și Oana nu s-au ocupat până acum de planificarea fericitului eveniment este chiar timpul, căci proiectele nu-i permit încă manelistului să se ocupe de organizarea nunții.

Recent, Oana Ciocan a vorbit despre comportamentul lui Jador față de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *