Cancan ultimă oră

Oana Lis nu a mai rezistat și a spus tot ce are pe suflet. Oamenii nu știau prin ce a trecut soția lui Viorel Lis

Publicat: 21 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Lis nu a mai rezistat și a spus tot ce are pe suflet. Oamenii nu știau prin ce a trecut soția lui Viorel Lis
Oana Lis nu a mai rezistat și a spus tot ce are pe suflet. Oamenii nu știau prin ce a trecut soția lui Viorel Lis

Oana Lis este foarte activă pe rețelele de socializare și încearcă să își țină la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, soția lui Viorel Lis a spus că a trecut prin mai multe lucruri dificile, motiv pentru care nu mai acceptă să fie judecată de cei din jur.

Vedeta le-a spus urmăritorilor că doar ea știe ce s-a întâmplat în viața sa, de-a lungul timpului, așa că nu vrea să mai vadă comentarii răutăcioase la adresa ei, dar nici să mai primească sfaturi de la oamenii care nu știu situația sa.

Oana Lis: „Numai eu știu câte nopți n-am dormit de griji”

Oana Lis a mărturisit că nu le mai permite oamenilor să o critice, mai ales că, susține ea, oamenii nu au trecut prin anumite încercări ale vieții la fel ca ea.

„Numai eu știu câte nopți n-am dormit de griji…. De aceea nu permit la nimeni sa comenteze în fata mea de ce fac eu, cum fac eu și mai ales să-mi dea sfaturi o persoană care n-a trecut prin anumite încercări ale vieții”, a scris Oana Lis, pe pagina personală de Facebook.

Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii

După ce postarea Oanei Lis a devenit publică, fanii au reacționat imediat și au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

„Nu trebuie să dai explicații cuiva de viața ta, fiecare e cu viața lui, așa că nu te stresa prea tare de nimicuri”, „Nu te complica în a da explicații unor oameni care nu vor înțelege niciodată, tu ești direct răspunzătoare pentru propriile alegeri”.

„Câinele moare de lanț, calul de drum lung și prostul de grija altuia! Nu ai cum să rămâi indiferent când în suflet îți rămân răni provocate de amintiri dureroase pe care nu le va ști nimeni niciodată. Mă întreb și eu câteodată cum pot fi atât de răi ce care judecă de pe margine sau o fac pur și simplu din prostie.”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților, care au apărut la postarea pe care a făcut-o Oana Lis, pe contul personal de Facebook.

Adauga un comentariu