Cancan ultimă oră

Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor deveni părinți, la doar 3 săptămâni de la căsătorie?! Actorul a ținut tandru mâna pe burtica soției sale: „E însărcinată”

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor deveni părinți la doar 3 săptămâni de la căsătorie Actorul a ținut tandru mâna pe burtica soției sale E însărcinată
După căsătorie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au realizat o ședință foto în natură, iar una dintre imagini i-a pus pe internauți pe gânduri

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au luat fanii prin surprindere cu ultima apariție din mediul online. Toată lumea s-a grăbit să îi felicite!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au luat toți admiratorii prin surprindere după ce au postat o imagine în mediul online în care au făcut un gest „suspect”, în urma căruia mulți au înțeles că cei doi urmează să devină părinți, la doar 3 săptămâni de la cununia civilă. Actorul și soția sa au lăsat loc de interpretări în secțiunea de comentarii, acolo unde fanii lor s-au grăbit deja să le ureze toate cele bune ca viitori potențiali părinți, chiar dacă, până în acest moment, niciunul dintre ei nu au confirmat, dar nici nu au infirmat potențiala sarcină.

Iată imaginea care a stârnit un val de reacții în mediul online!

După căsătorie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au realizat o ședință foto în natură, iar una dintre imagini i-a pus pe internauți pe gânduri. Mai exact, în una dintre acestea, postată în mediul online cu numai câteva minute în urmă, actorul ținea mâna peste mâna soției sale, amândouă aflate pe burtica Oanei Moșneagu. Cei doi au afișat un zâmbet larg, actorul menționând în descriere că a imaginea în cauză a devenit una dintre imaginile sale preferate în doi.

„Doamna Gherman, asta e una dintre pozele mele preferate cu noi! Sfat: râdeți, râdeți mult, zâmbiți, glumiți și iubiți-vă! ❤️”, a scris Vlad Gherman în descrierea imaginii.

Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Fanii Oanei Moșneagu și ai lui Vlad Gherman nu au putut trece cu vederea detaliul din imagine, pe care l-au considerat imediat a fi, de fapt, un semn care să spună că cei doi urmează să devină părinți.

Chiar dacă cei doi proaspăt căsătoriți nu au oferit detalii suplimentare despre acest subiect, internauții s-au grăbit să tragă concluzii. Rămâne de văzut dacă cei doi actori vor deveni sau nu părinți peste câteva luni!

„Sunteți 3 în poza?”, „E însărcinată, aveți mâna pe burtică”, „Deja 3?”, „Vine bebe?”, „Vine bebe?”, „E însărcinată”, „În ultimele poze și storyuri cu voi împreună aveți mâinile pe burtica Oanei, whyyyy?!?”, „Baaa, mâna pe burtică, e vreun semn?”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Adauga un comentariu