Cancan

Oana Niculescu Mizil, implicată într-un nou scandal. De la ce a pornit conflictul cu celebrul Serghei Mizil 

Publicat: 29 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Niculescu Mizil implicată într-un nou scandal. De la ce a pornit conflictul cu celebrul Serghei Mizil 
Oana Niculescu Mizil este in atentia publicului dupa ce a fost implicata intr-un nou scandal.

Soția fostului edil Marian Vanghelie, Oana Niculescu Mizil este implicată într-un nou scandal. Multă lume se întreabă de la ce a pornit conflictul cu celebrul Serghei Mizil, după nenumărate controverse în spațiul public și în lumea politică în care a activat.

Oana Niculescu Mizil este protagonista unui nou scandal 

Oana Niculescu Mizil s-a făcut remarcată în peisajul politicii românești alături de Marian Vanghelie, cel care avea să îi devină soț în 2012. Chiar dacă cei doi au împreună o fetiță de care sunt extrem de mândri, relația lor a fost una tumultoasă, cu împăcări și certuri.

Mai mult decât atât, scandalurile apărute în ultimul timp le-a adus acestora celebritatea. Marian Vanghelie a fost acuzat de violență de soția lui, însă ulterior aceasta a negat că ar fi fost bătută de fostul primar.

„Nu m-a lovit, a fost o mare exagerare. Pe fondul de stres, de 5 ani suntem hăituiţi de DNA, pur şi simplu am ajuns la un moment de oboseală, saturaţie, nervozitate, iar vineri seara ca în orice familie am avut o altercaţie, o mică altercaţie, eu am vrut să plec la mare mai devreme, el nu putea, ne-am supărat şi ne-am certat. De ce am ajuns eu la spital? După condamnarea soţului, eu am probleme cu cortizolul pe fond de stres şi fac tensiune, am tensiune fluctuantă. (…)

Nu, nu, nu am fost lovită cu putere, m-a apucat de braţul stâng şi m-a îmbrâncit, ăsta a fost singurul moment. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Nu m-a lovit la cap, nu am nimic, nu am vânătăi. Am vrut puţin să îl sperii pe soţul meu prin acest ordin de restricţie”, a spus Oana Mizil acum ceva timp.

După împăcarea celor doi, un nou scandal s-a ivit în presă. De această dată Oana Niculescu Mizil a făcut o serie de declarații care l-au deranjat enorm pe celebrul Serghei Mizil. Dezvăluirile soției lui Marian Vanghelie după moartea Soniei Donca se pare că l-au revoltat pe acesta.

Ce a declanșat conflictul cu Serghei Mizil

Oana Niculescu Mizil a stârnit un val de controverse după ce a vorbit despre mătușa ei, Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil. După moartea femeii, mai multe secrete au ieșit la iveală, unele dintre acestea declanșând reacții furioase din partea lui Serghei Mizil.

Soția lui Marian Vanghelie a declarat în presă că a avut o relație apropiată cu mătușa ei, care a fost ca o mamă:

„Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut, de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea.”, a mărturisit aceasta.

Mai mult decât atât, Oana Mizil a vorbit și despre povestea de dragoste dintre mătușa ei și fiul Elenei Ceaușescu, relație care s-a încheiat cu o mare suferință:

„A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu.”

Se pare că aceste dezvăluiri precum și zvonurile din presă că Oana ar fi de fapt fiica lui Serghei Mizil au declanșat furia acestuia.

Serghei Mizil a răbufnit

Vizibil deranjat, Serghei a mărturisit că soția lui Marian Vanghelie se folosește de numele Mizil fără a avea vreo legătură cu familia lui sau vreun grad de rudenie cu el. 

Serghei Mizil a postat un mesaj pe contul său de Youtube prin care și-a exprimat punctul de vedere cu privire la zvonurile din presă:

„Toate televiziunile și toată lumea au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toți spuneți că este copilul meu. Nu este copilul meu. Și nu o cheamă Mizil. Pe ea o cheamă Oana Coman Ștefănescu Nicolae. (…)

Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea și a surorii mele, Donca. Pot să demonstrez și cu acte că suntem frați, să se termine toate discuțiile astea că eu sunt înfiat, că suntem înfiați”, spune Serghei Mizil.

Oana Niculescu Mizil se află în prezent în atenția publicului după ce a fost implicată într-un nou scandal, iar conflictul cu Serghei Mizil este departe de a se termina. 

Adauga un comentariu