Cancan ultimă oră

Oana Radu a luat o decizie neașteptată! Artista le pregătește fanilor o surpriză de proporții

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Radu a luat o decizie neașteptată Artista le pregătește fanilor o surpriză de proporții
Oana Radu a luat o decizie neașteptată! Artista le pregătește fanilor o surpriză de proporții

Oana Radu este de departe una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. A intrat în luminile reflectoarelor în urmă cu mulți ani, iar de atunci și până în prezent a reușit să-și clădească o carieră de succes în industria muzicală. Datorită carismei, talentului și sincerității de care a dat dovadă de-a lungul timpului, a reușit să adune de partea sa un număr impresionant de fani.

Mai mult decât atât, în ciuda faptului că se află într-o perioadă dificilă din punct de vedere personal, Oana Radu a luat o decizie neașteptată.

Oana Radu, gest emoționant pentru fanii săi

Nu mai încape îndoială faptul că Oana Radu se numără printre cele mai iubite artiste din țara noastră. Acum se poate lăuda cu un parcurs profesional demn de invidiat, însă a muncit foarte mult pentru a ajunge până în acest punct al vieții sale. Cu toate acestea, vedeta știe că fără fanii săi nu ar fi avut succesul de care se bucură în prezent, motiv pentru care s-a gândit să le facă și lor o surpriză de proporții.

Cântăreața a anunțat că ea împreună cu trupa sa vor cânta gratuit la evenimentele celor care îi îndrăgesc cu adevărat, însă nu și-ar putea permite să le plătească onorariul. Oana Radu este conștientă că muzica sa este ascultată și apreciată de o mulțime de oameni, însă nu toți ar avea posibilitatea financiară de a-i lua la evenimente.

„O să venim să îți cântăm gratuit. Dar ceea ce vreau să menționez este că facem acest lucru din suflet pentru oamenii care au nevoie. Pentru cei ce nu și-ar putea permite niciodată să vină să ne plătească pentru un eveniment. Le cântăm gratuit celor care ne apreciază, dar nu au din păcate suficienți bănuți să ne plătească”, a mărturisit Oana Radu prin intermediul platformei TikTok.

Oana Radu, mărturisiri despre căsnicie

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au trecut printr-un divorț, însă nu mulți s-ar fi gândit că artista a trăit o adevărată dramă. Se pare că fostul său partener ajunsese să-i controleze viața și să fie constant critic la adresa ei.

Ba mai mult decât atât, a apelat chiar și la ajutorul psihologului pentru a înțelege mai bine ce se petrece în căsnicie, dar mai ales pentru a găsi puterea de a-l lăsa în urmă. Chiar dacă a fost dificil să renunțe la căsnicie și să scape dintr-o relație toxică, a fost cea mai bună decizie.

„El avea o problemă cu orice făceam, orice gândeam, orice spuneam, orice era vina mea, orice era o situație care îl deranja. El se aștepta ca după terapie să devin o persoană superbă. El nu știa că de fapt eu meargeam la terapie ca să scap de el din viața mea.

Normal că la televizor vii și spui că e totul roz. El era autoritar cu orice făceam eu, cu orice lucru din viața mea, el trebuia să dețină controlul.
De asta l-am îmbrățișat ca fiind o soluție bună, că mi-a lipsit din copilărie autoritatea”, a povestit Oana Radu, în podcast-ul „Gând la Gând cu Teo”, moderat de Teo Trandafir.

Adauga un comentariu