Cancan ultimă oră

Oana Roman a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenții și-a făcut vedeta

Publicat: 18 mai 2022
Oana Roman îmbrăcată cu o bluză albastră
Oana Roman a mers din nou în cabinetul medicului estetician pentru o nouă procedură la nivelul feței

Oana Roman ține mult la imaginea ei și este dispusă să facă orice pentru a ajunge în cea mai bună formă a ei. De data aceasta, vedeta s-a dus la medicul estetician pentru o nouă intervenție non-invazivă.

Vedeta își dorește să arate impecabil și face o mulțime de sacrificii pentru acest lucru. Foarte activă pe rețelele de socializare, Oana Roman nu ratează ocazia de a le arăta fanilor secvențe din viața ei de zi cu zi, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Oana Roman, din nou în cabinetul medicului estetician

Ei bine, ea și-a anunțat urmăritorii că a mers din nou în cabinetul medicului estetician pentru o nouă procedură la nivelul feței.
Intervenția constă, după cum spune, în lucrarea bărbiei, conturarea mandibulei, dar și pentru gușă, cearcăne și ridurile fine.

„După ce am stat o oră cu cremă anestezică, am început procedura. Sunt niște micro ace care pătrund câțiva milimetri în piele. Durerea este suportabilă, este ca o senzație ca și cum te-ar pișca un țânțar, dar rezultatele sunt foarte bune. Ele se vor vedea după o perioadă. Azi am lucrat bărbia, gușa și contorul mandibular, dar și cearcănele, fruntea și ridurile fine.
După procedură fața este roșie și porii deschiși. Roșeața pielii s-a estompat în câteva ore de la procedură. Am pus iar cremă și senzația de usturime a trecut. Observ că s-a estompat din umflătura de la cearcăne”, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Vedeta ține din nou dietă! Câte kilograme vrea să slăbească

Oana Roman a reușit să slăbească 18 kilograme cu ajutorul tratamentelor corporale, însă nu se oprește aici. Vedeta a intrat din nou la dietă, iar de data aceasta își propune să scape de încă 15 kilograme.

„Am făcut o mică pauză de la dietă, de sărbători, când m-am îngrășat câteva kilograme. Am început din nou procedurile, am revenit la fasting, la ceai, la dietă și e ok. E un post intermitent. Nu mănânci 16 ore și mănânci doar într-un interval de 8 ore. Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10. Până acum am slăbit 18 kilograme. Au rămas vreo 15 acum că am mai pus vreo 3 kg”, a declarat Oana Roman, potrivit viva.ro.
Adauga un comentariu