Cancan

Oana Roman a fost nevoită să își mute fiica de urgență de la școala privată la care învăța. „Mulți părinți s-au speriat”

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman a fost nevoită să își mute fiica de urgență de la școala privată la care învăța. Mulți părinți s-au speriat
Oana Roman și-a mutat de urgență fiica de la școala privată

Oana Roman a fost obligată să o transfere rapid pe fiica sa de la școala privată la care învăța. Isabela a rămas singurul elev în clasă, iar părinții au fost informați printr-un mesaj că școala se va închide.

În vara anului trecut, Oana Roman a anunțat că fiica ei va învăța la o școală privată din Pipera. La început, fiica lui Petre Roman a fost extrem de entuziasmată de instituția de învățământ la care mergea Isabela, chiar lăudând modul de studiu online. Fetița s-a adaptat foarte bine la noul sistem de învățământ și era încântată de noi colegi. Oana Roman chiar a început să colaboreze cu școala respectivă, predând elevilor lecții de bune maniere.

Oana Roman și-a mutat de urgență fiica de la școala privată

Recent, pe una dintre platformele de socializare, fiica lui Petre Roman a comunicat că a fost necesar să o transfere de urgență pe fiica sa la o altă instituție de învățământ. Oana relatează că a primit un simplu email în care a fost informată că școala se va închide la finalul anului școlar, fără a primi alte detalii. Isabela a rămas singurul elev din clasă, deoarece ceilalți copii au fost transferați de părinți la alte școli.

„Acea școală s-a închis. Acum vreo două luni ne-au trimis un mail foarte sec, în care ne-au anunțat că școala se închide la sfârșitul acestui an școlar, fără vreo explicație. Nu ne-au chemat la vreo discuție. Mulți părinți s-au speriat și au început să transfere copiii de acum și Isa rămăsese singură într-o clasă în care erau oricum vreo 5-6 copii.

Am fost obligată să-i caut o altă școală. A fost o perioadă foarte grea despre care nu am vorbit săptămânile astea. Pentru Isa este încă o schimbare pe care nu și-o dorea nici ea și nici eu. Această școală s-a dovedit a fi un eșec total, deși a fost prezentată ca fiind o chestia absolut excepțională. A trebuit să-mi asum”, a spus Oana Roman pe pagina ei personală de Instagram.

Oana a primit vestea în ziua în care își înmormânta mama

Oana afirmă că a primit această informație chiar în ziua în care mama sa a fost înmormântată. Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei nu a fost deloc bucuroasă de această modificare, dar transferul la o altă instituție de învățământ era singura opțiune disponibilă.

„Au fost niște săptămâni foarte grele. De a doua zi de când am înmormântat-o pe mama, nu am apucat să mă liniștesc și să îmi trag sufletul pentru că a trebuit să alerg și să-i caut școală Isei. În ziua în care am înmormântat-o pe mama, am aflat că Isabela a rămas singură în clasă, că toți ceilalți copii s-au transferat. Nu am fost sunată să fiu anunțată de lucrul ăsta, ci am sunat eu.

Două, trei săptămâni m-am agitat să găsesc o școală bună pentru ea. Evident că ei nu-i convine. Este o schimbare de care nu avea nevoie și eu am greșit. Am greșit că am mutat-o de unde era și a trebuit să-mi cer scuze față de ea și să-mi asum”, a continuat Oana Roman despre faptul că și-a mutat de urgență fiica de la școala privată.

Adauga un comentariu