Cancan ultimă oră

Oana Roman, despre Irina Rimes: „Fata aia e incultă”

Publicat: 17 feb. 2020

Oana Roman are cuvinte grele pentru artista care face furori la radio cu piese precum «Poem»,« Bolnavi Amândoi» sau «În palme». Iată că după ce a ieșit un scandal monstru atunci când s-a aflat că Irina Rimes va fi ambasadoarea zilei «Brâncuși», Oana Roman nu a ezitat să-și spună punctul de vedere cu privire la această decizie.

Fiica lui Petre Roman i-a adresat cuvinte foarte grele artistei care a devenit cunoscută după ce a lansat piesa «Visele». Irina Rimes este incultă din punctul de vedere al Oanei Roman, iar pe lângă această afirmație, ea a mai spus despre jurata de la Vocea României că nu o ajută mintea, mai precis: «Nu o duce capul deloc», a scris ea pe rețelele de socializare.

Desigur, reacția Oanei Roman a creat isterie pe rețelele de socializare, unde a explicat că nu a greșit cu nimic declarând că Irina Rimes este foarte incultă, că nu ar fi o jignire să spui despre un om că nu are minte și că nu îl duce capul. Opiniile fanilor sunt împărțite, unii dintre fanii Oanei Roman i-au luat apărarea artistei, alții i-au dat dreptate fiicei lui Petre Roman.

Oana Roman o consideră incultă pe Irina Rimes

Într-o postare de pe Instagram, vedeta a mărturisit că Irina Rimes, noua senzație a muzicii românești, cea care a «educat» într-o măsură industira muzicală din România, nu ar fi demnă de acest titlu și că ar fi foarte incultă.

Pentru a se apăra, Oana a mai publicat un mesaj pe Facebook unde a citat un academician care a vorbit despre evoluție și despre democratizarea opiniei publice, demonstrând faptul că este o persoană asumată și fiecare are dreptul la propria gândire neângrădită de masa opiniilor publice. Astfel că, fosta prezentatoare tv își menține părerea despre calitățile intelectuale reduse ale Irinei Rimes.

În secțiunea de comentarii, Irina Rimes a fost apărată de unii internauți prin mesaje precum: «Oricâte cunoștințe ai avea în legătură cu opera lui Brâncuși, nimic nu-ți dă dreptul să jignești. Modul agresiv și dur de a te exprima, nu demonstrează o educație demnă de cei enumerați mai sus!», i-a scris un internaut Oanei Roman.

Vedeta s-a aprins imediat și a reacționat

«Am spus într-un comentariu pe pagina unei prietene care este părerea mea. Am spus că fata aia e incultă (n.r. Irina Rimes). Ăsta e un adevăr, nu o jignire. N-am spus că e urâtă sau grasă sau slabă sau strâmbă. Aia era o jignire. A spune despre cineva care incult nu e o jignire. E plin de inculți peste tot, dar ei nu sunt ambasadori ai celui mai mare sculptor al epocii moderne. Punct», a răspuns Oana.

În continuare, Oana continuă să-și exprime punctul de vedere asupra inteligenței Irinei Rimes și a capacității sale de gândire și spune despre artistă că nu o duce capul.

«Nu am spus că e proastă, ci că nu o duce capul. Îmi mențin afirmația. Când accepți să fii ambasador Brâncuși dar habar nu ai despre ce e vorba atunci îți asumi criticile celor care sunt profund revoltați de prestația jalnică. Punct».

Adauga un comentariu