Cancan

Oana Roman și Marius Elisei, despărțiți, dar împreună. Ce imagine a publicat vedeta

Publicat: 10 iun. 2021
Oana Roman și Marius Elisei
De și au divorțat de câteva luni bune, în ultima vreme, Oana Roman și Marius Elisei apar tot mai des împreună

Cu toate că Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu ceva timp, în ultima vreme aceștia dau semne de împăcare. Ba chiar, de curând ei au fost împreună cu fiica lor într-o vacanță, comportându-se asemenea unei familii. Astfel că nu ar fi exclus să auzim în curând că aceștia au revenit la sentimente mai bune.

Divorțați dar totuși împreună. Oana și Marius dau semne clare de împăcare de la o vreme încoace. Să fie iubirea dintre cei doi atât de puternică încât povestea lor de dragoste să nu aibă un sfârșit? Asta rămâne de văzut…

Oana Roman și Marius Elisei, tot mai des împreună

Recent, Oana Roman a publicat pe rețelele sociale o fotografie alături de Marius Elisei și fetița lor Isabela, lăsând loc urmăritorilor să interpreteze o împăcare între cei doi foști amorezi. Totodată, din ultimele noutăți apărute în presă, Marius Elisei încercă din răsputeri să o recucerească pe fosta sa soție pentru a forma din nou o familie fericită.

„Ieri am fost în formulă completă la evenimentul de la Herăstrău. Isa a fost foarte fericită să ne aibă împreună lângă ea, mai ales ca este locul ei preferat de joacă! @eliseimarius”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale etichetându-l și pe fostul soț, Marius Elisei.

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman

De curând, Marius i-a făcut o declarație de dragoste fostei sale soții. În luna decembrie a anului trecut, Oana Roman anunța că divorțează de Marius Elisei, după opt ani de relație. Deși au avut numeroase probleme în căsnicie, cei doi au reușit să le rezolve. Ei bine, se pare că separarea a fost cea mai bună variantă la acea vreme, iar viața Oanei Roman s-a schimbat radical. În ultima vreme, vedeta a slăbit considerabil, având succes și pe plan profesional.

„La două-trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. – dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte. Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi.

În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r. – o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. – împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mărturisit Marius Elisei.

 

Adauga un comentariu