Cancan ultimă oră

Oana Sîrbu a fost infectată cu noul coronavirus: „12 minute, atât am dat masca jos”

Publicat: 30 iul. 2021
De când a început pandemia, Oana Sîrbu a fost extrem de precaută. Vedeta a încercat să se țină departe de orice primejdie și a respectat toate măsurile impuse.

De când a început pandemia, Oana Sîrbu a fost extrem de precaută. Vedeta a încercat să se țină departe de orice primejdie și a respectat toate măsurile impuse. Însă, se pare că paza bună nu a trecut primejdia rea și din păcate actrița din „Liceenii” a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Recent, Oana Sîrbu a dezvăluit că s-a numărat printre românii care s-au confruntat cu noul virus. Vedeta a fost infectată, iar simptomele specifice și-au făcut imediat apariția. Aceasta a contactat virusul într-un moment de neatenție, în urmă cu câteva luni, atunci când a mers la o filmare și a renunțat pentru câteva minute la masca de protecție.

„Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere. La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască.

12 minute, atât am dat masca jos, într-o pauză, și asta a fost. La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a declarat Oana Sîrbu, la un post de televiziune.

An greu pentru Oana Sîrbu

În ultimul an, Oana Sîrbu a avut parte de multe greutăți, pe lângă faptul că a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, vedeta a pierdut mai multe persoane dragi, inclusiv pe mama sa.

„Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toți trecuți de a doua tinerețe. Am rămas doar ramura tânără din familia noastră.

Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieții. Am fost extrem de legată de ei, chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta. Știa cât de greu este. Dar asta nu m-a împiedicat să nu am o relație foarte bună cu ei. Eu și cu fratele meu am încercat să le umplem sufletele cu bucurie. Am încercat să o pun pe picioare pe mama, dar nu s-a mai putut. Se apropia de 87 de ani”, a mai spus Oana Sîrbu.

Comentarii
 • Asta e o gâscă proastă!
  Daca ea crede ca a luat guvidu pt ca a dat masca jos pt 12 minute…!😫
  Pai in timpul Cernobâlului, in 86, mai Gâscă, ai purtat masca pe strada?

  La ce iti ajutaasca chirurgicala, tută?
  Nu respiri aerul din imprejurime???
  Vai de capu tau!

  Pe acelasi principiu iti recomand sa porti sterilet cand oesi pe strada, ca cine stie, poate sunt spori de sp##mă prin aer si rămâi însărcinată.
  Nu de alta, dar s-ar naste o intreaga generatie de bastarzi: decreței milenaristi!

Adauga un comentariu