Sport

Ofertă de NEREFUZAT și salariu COLOSAL pentru Nicolae Stanciu! Este mutarea iernii pentru un fotbalist român

Publicat: 18 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ofertă de NEREFUZAT și salariu COLOSAL pentru Nicolae Stanciu Este mutarea iernii pentru un fotbalist român

Nicolae Stanciu a devenit unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la Slavia Praga, după transferul din vara acestui an, iar efortul său urmează a fi recompensat pe măsură.
Fotbalistul român a luat o decizie grea în vară. Internationalul „a rupt” contractul cu multe zerouri din Arabia Saudită, acolo unde a jucat la Al-Ahli Jeddah, și a revenit în Cehia, acolo unde a mai jucat la Sparta Praga.
Doar că Stanciu a ales-o pe Slavia Praga, cea mai bine cotată echipă din Cehia în acest moment, iar după un început greoi, a devenit titular.

Va deveni cel mai bine plătit fotbalist al cehilor

La șase luni după transfer, cehii doresc să-l recompenseze pentru munca sa la echipă. Stanciu ar urma să devină cel mai bine plătit fotbalist din lotul condus de Jindrich Trpisovsky. Ruik.cz scrie că cei din conducerea Slaviei ar urma să-i propună noul contract în iarnă. În prezent, mijlocașul încasează aproximativ 2.5 milioane de euro anual.
În prezent, cel mai bine plătit fotbalist din lot este Tomáš Soucek, care încasează 3.5 milioane de euro pe an, iar lui Stanciu i s-ar putea propune o sumă peste cea a colegului său, a mai notat sursa citată.

25 de meciuri, 2 goluri și 5 pase decisive sunt cifrele lui Stanciu la Slavia Praga.
3 ani e perioada pe care a semnat Stanciu, când a ajuns la Slavia Praga.

Adauga un comentariu