Coronavirus

Organizaţia Mondială a Sănătăţii ia măsuri extreme: „Sperăm să aflăm cum a început epidemia”

Publicat: 30 iun. 2020

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunțat că pregătește o echipă, care va merge în China pentru a stabili originea epidemiei de coronavirus.

Anunțul a făcut de directorul general al instituţiei, Tedros Adhanom Ghebreyesus. „Vom putea combate mai bine virusul când vom şti totul despre virus, inclusiv cum a apărut.

Vom trimite o echipă săptămâna viitoare în China pentru a ne pregăti în acest sens şi sperăm să aflăm cum a început epidemia şi ce putem face în viitor pentru a ne pregăti”, a spus Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de cotidianul francez Le Figaro, potrivit Mediafax.

Epidemia de coronavirus a izbucnit în oraşul chinez Wuhan. Până în prezent, la nivel mondial sunt 10,1 milioane de cazuri de COVID-19 şi 502.802 decese, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins din SUA.

Departe de a se fi terminat

Pandemia de COVID-19 este „departe de a se fi încheiat” şi „chiar se accelerează”’, a avertizat luni Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), cerând întregii luni să acţioneze imediat, fără a aştepta un vaccin.

„Mâine se împlinesc şase luni de când OMS a primit primele rapoarte despre un grup de cazuri de pneumonie cu cauză necunoscută, în China (…) Vrem cu toţii să se termine. Dar realitatea dură e că este departe de a se fi încheiat”, a declarat directorul general al organizaţiei, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-o conferinţă de presă online.

Situația din România
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni, că alte 22 de persoane au murit din cauza virusului COVID-19. În plus, pe teritoriul țării noastre există 26.582 cazuri de infecție cu noul coronavirus. Dintre pacienții confirmați pozitiv, 18.912 au fost declarați vindecați și externați.

Comentarii
  • NU AVEM INCREDERE IN oms!! este prea tarziu pentru a face investigatii dupa 6 luni, oms este de partea chinei!!!! oms ne va minti asa cum minte china criminala, china criminala, china criminala!!!!! ADEVARUL IL STIM SI ESTE DREPTUL NOSTRIU SA STIM ADEVARUL DE CE MURIM!!!! ESTE BOMBA BIOLOGICA DATA INTENTIONAT DE CHINA NEBUNA COMUNISTA, PRESEDINTELE IMPING NEBUN PARANOIC CA SA DISTRUGA PLANETA ECONOMIA MONDIALA SI TOATA OMENIREA DE PE PLANETA SI SA FIE CHINA MIZERABILA CEA MAI PUTERNICA, ASTA ESTE ADEVARUL NU CEEEA CE SPPUNE OMS DUPA ANCHETA. SIGUR OMS SPUNE CA VINE DE LA LILIECI CAND NOI STIM CA COVID 19 NU SE GASESTE IN NATURA!!!!!” CORONAVIRUS + MALARIE + HIV nu se gaseste in natura doar in laborator!!! in laboratorul criminal din wuhan

Adauga un comentariu