Cancan

Panică pentru Vulpița și Viorel, în miez de noapte! Ce s-a întâmplat

Publicat: 27 aug. 2020
Panică pentru Vulpița și Viorel, în miez de noapte
Panică pentru Vulpița și Viorel, în miez de noapte

Panică pentru Vulpița şi Viorel, în miez de noapte. Cei doi soţi din Blăgeşti au apelat la ajutorul Florentinei, un parapsiholog care i-a ajutat să-și curețe energiile negative.Vulpița și Viorel au avut nevoie de ajutor de ordin mistic, pentru că trec printr-o perioadă grea.

Panică pentru Vulpița și Viorel, în miez de noapte

Faimoasa Florentina, parapsihologul vedetelor, a sărit încă o dată în ajutorul Vulpitei şi a lui Viorel. Soţii din Blăgeşti au simţit că trec printr-o perioadă extrem de grea şi din această cauză au apelat la serviciile Florentinei.
Aceasta i-a ajutat din nou pe soții din Blăgești, cu ajutor de ordin mistic

Cei doi soți s-au confruntat de multe ori cu probleme, iar de această dată au nevoie de ajutor pentru că se simt lipsiți de putere. Florentina a fost poftită în casa celor doi, pentru a purifica locuința de energii negative, călăuzindu-i pe soți înapoi pe drumul cel bun, din punct de vedere spiritual.

Panică pentru Vulpița și Viorel, în miez de noapte

După ce a ajuns la apartamentul celor doi, Florentinei i s-a spus de către aceştia ca ajutorul primit cu ultima ocazie a fost bine primit și chiar s-a simțit ajutorul, acum fiind pregătiți să treacă, din nou, prin purificarea spirituală.

În această manieră, Florentina a lăsat nenumărate icoane, lumânări, cristale și multe cărți de rugăciune.

Vulpița s-a angajat. Din ce își câștigă banii acum

Veronica Stegaru este dispusă să facă orice pentru a-și spăla păcatele. Vulpița de la Acces Direct s-a angajat, de probă, să vadă dacă se pricepe să facă bani și să-l și impresioneze pe Viorel, astfel încât acesta să uite de cel mai neplăcut episod din viața lor. Vulpița vrea să facă orice acum pentru a crește în ochii lui Viorel. Tocmai de aceea, Veronica Stegaru s-a apucat de făcut cafea și primul său client a fost chiar Viorel, cel care încercase înaintea ei jobul cu pricina.

După ce a lucrat pentru numai câteva zile într-un atelier de creații vestimentare, Vulpița a fost pregătită să încerce ceva nou și iată că i-a și ieșit. Acum…rămâne de văzut dacă Veronica Stegaru de la Acces Direct se va ține în continuare de treabă sau dacă este vorba, din nou, despre un moft și despre a-i face pe plac soțului său, Viorel, pentru ca acesta să dea uitării episodul cu imaginile XXX.

Cu lacrimi în ochi, soția lui Viorel a chemat preotul la ea acasă, în București și i-a mărturisit absolut toate greșelile pe care le-a făcut.

Vulpita nu vrea sa il piarda din nou pe Viorel

Veronica Stegaru a spus că așa ceva nu se va mai repeta și că nu vrea să-l piardă pe Viorel sau să i se destrame familia, mai ales ținând cont de faptul că soțul său a iertat-o din nou.

„ Am greșit, recunosc și-mi pare rău. Nu trebuia să fac ce am făcut. Am fost tânără, eram la început. Eram căsătorită cu Viorel și soacră-mea stătea mereu cu gura pe mine și cred că de asta am luat-o pe altă cărare. Credeam că nu se va afla, nu știam că sunt filmată, nu mi-a cerut nimic în schimb acel bărbat. Acum Viorel e supărat., dar a trecut peste, a zis că mă iartă. Vreau să nu mai greșesc și să rămân alături de soțul meu pentru că avem o fetiță împreună. Știu că putem să ne despărțim și că-l fac și pe el să sufere” a spus Veronica Stegaru, la Acces Direct.

Adauga un comentariu