BZI LIVE

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași vorbește despre sărbătoarea Sfântului Ierarh Spiridon, mare făcător de minuni și ajutor în necazuri chiar și în zilele noastre – FOTO

Publicat: 08 dec. 2021

Joi, 09 decembrie 2021, de la ora 12:30, părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași revine în studioul BZI LIVE și va vorbi despre sărbătoarea Sfântului Ierarh Spiridon, ocrotitorul săracilor, părintele orfanilor și învățătorul păcătoșilor. Sfântul Spiridon, sărbătorit pe 12 decembrie, continuă să fie și astăzi făcător de minuni și ajutor în necazuri pentru creștinii care îl cheamă în grele împrejurări. Invitatul permanent al Roxanei Caraiman va povesti viața Sfântului Spiridon, unul dintre cei mai cinstiți Sfinți ai Bisericii Ortodoxe, oferind și exemple ale minunilor săvârșite.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu