BZI LIVE

Pasiunea pentru modă le-a unit și vorbesc la BZI LIVE despre altfel de bijuterii iubite de femei: pantofi și genți. Dr. Irina Cațighera și designerul Laura Olaru împărtășesc din cunoștințele lor

Publicat: 12 iul. 2021

Marți, 13 iulie 2021, de la ora 13:00, invitate în cadrul emisiunii sunt dr. Irina Cațighera și Laura Olaru, fodatoare a unui business cu încălțăminte, genți și accesorii din piele naturală, pentru a discuta despre industria modei și tendințele acestei veri.
Designerul va împărtăși publicului detalii privind procesul de creație, care îi sunt sursele de inspirație, evoluția tehnologiei de realizare a produselor dar și cum arată pantoful aproape de perfecțiune.
Cunoscuta împătimită a modei, medicul ieșean Irina Cațighera, va oferi sfaturi femeilor aflate în dobândirea propriului stil vestimentar.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu