Sanatate

Pastile de somn puternice. La ce medicamente să apelezi atunci când suferi de insomnie

Publicat: 25 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pastile de somn puternice. La ce medicamente să apelezi atunci când suferi de insomnie
În același timp, există un grup mare de medicamente fără prescripție medicală care au un efect hipnotic

Când se confirmă un diagnostic de tulburare de somn, medicii prescriu adesea pastile de somn puternice. Acestea sunt recomandate în funcție de severitatea insomniei. Somniferele sunt împărțite în medicamente eliberate pe bază de rețetă și medicamente fără prescripție medicală.

În somn, o persoană ar trebui să-și petreacă o treime din viață. După un somn plin, o încărcătură de vivacitate și eficiență este suficientă pentru o lungă perioadă de timp. În același timp, somnul intermitent, superficial, adormirea grea poate deveni un adevărat chin, mai ales în ajunul unei zile responsabile.

femeie care doarme in pat
În același timp, somnul intermitent, superficial, adormirea grea poate deveni un adevărat chin, mai ales în ajunul unei zile responsabile

Pastile de somn puternice. Ce medicamente poți cumpăra fără prescripție

Cele mai puternice ajutoare pentru somn sunt medicamentele în ediție limitată care necesită o rețetă pentru a le cumpăra. Astfel de medicamente, de exemplu, includ barbituricele vechi și binecunoscutul etaminal, sodiu, barbamil și fenobarbitalul. De asemenea, ai nevoie de o rețetă pentru a cumpăra medicamente moderne, ușoare, cum ar fi Imovan și zolpidem.

În același timp, există un grup mare de medicamente fără prescripție medicală care au un efect hipnotic. Sunt disponibile comercial deoarece efectul lor inhibitor psihoactiv asupra sistemului nervos central este mult mai mic, iar supradozajul nu provoacă efecte secundare grave.

femeie care sta culcata pe pat si tine mainele pe fata
După un somn plin, o încărcătură de vivacitate și eficiență este suficientă pentru o lungă perioadă de timp

La oameni, melatonina reglează ciclurile somn-veghe și este „hormonul somnului”. Sarcina pastilelor pentru somn este de a provoca efectul de somnolență, care crește șansele de a adormi. În plus, melatonina are un efect sedativ moderat.

Avantajele medicamentului care conține melatonină constă în faptul că este imposibil să supradozezi medicamentul, din cauza degradării sale foarte rapide. Somnul bun continuă după ce medicamentul a fost eliminat din organism, așa că somnul poate fi considerat fiziologic. Medicamentul nu modifică cursul ciclului natural și structura somnului, nu provoacă coșmaruri, nu afectează trezirea. După utilizarea medicamentului, nu există senzație de somnolență, astfel poți conduce liniștit o mașină.

Alte remedii medicamentoase pentru a scăpa de deranj

Uneori pastilele care conțin melatonină provoacă posibile manifestări ale reacțiilor alergice, apariția edemului periferic. Medicamentul poate fi recomandat pentru formele ușoare și moderate de insomnie, în terapia complexă a tulburărilor funcționale însoțite de tulburări de somn, precum și ca mijloc de adaptare mai rapidă la schimbarea rapidă a fusurilor orare.

barbat care sta asezat pe pat noaptea si sufera de insomnie
Cele mai puternice ajutoare pentru somn sunt medicamentele în ediție limitată care necesită o rețetă pentru a le cumpăra

Corvalolul este singurul medicament fără prescripție medicală care conține barbituric fenobarbital. Acest lucru pune imediat acest medicament la egalitate cu concurenții mai serioși, iar costul său scăzut îl face foarte atractiv. Se recomandă să iei de la 10 până la 40 de picături pe recepție.

Medicamentul are un miros caracteristic, valeriana și menta potențează acțiunea fenobarbitalului. Poate fi folosit ca distragere a atenției pentru durerea în zona inimii în loc de validol, picăturile pot fi utilizate în doze diferite, individuale. Medicamentul are un efect antispastic ușor asupra mușchilor netezi ai organelor interne, este indicat pentru tahicardie și agitație psihomotorie.

Trebuie să știi că mirosul caracteristic al medicamentului este capabil să sature întregul apartament. Mulți oameni au o prejudecată că acest remediu este un „medicament pentru săraci”, însă acest lucru este complet neadevărat. Însă, acesta nu este recomandat pentru femeile însărcinate și care alăptează.

Aceste pastile de somn puternice sunt considerate a fi cele mai bune. Unele persoane, pe lângă insomnie și palpitații, aplică medicamentele pe față vara. Medicamentul respinge țânțarii, insectele, căpușele și nu conține o componență chimică periculoasă.

femeie care sta asezata pe pat noaptea si priveste inainte
În somn, o persoană ar trebui să-și petreacă o treime din viață
Adauga un comentariu