Titlurile zilei

Pedofil la 74 de ani! Două fetițe, de 7 și 9 ani, supuse unor perversiuni sexuale inimaginabile! Cum le amăgea pensionarul pe cele două verișoare: „Hai în casă, să îți dau un ban!” (Exclusiv)

Publicat: 14 ian. 2021
Judecătorii ieșeni trebuie să decidă ce se va întâmpla cu un individ în vârstă de 74 de ani acuzat de corupere sexuală a minorilor și tentativă de viol
O fetiță abuzată sexual

Un individ în vârstă de 74 de ani a fost pedepsit de magistrați, după ce a fost acuzat de corupere de minori și tentativă de viol. Constantin Gaiță a contestat decizia primei instanțe, iar dosarul său a ajuns acum la Curtea de Apel Iași. Pensionarul este acuzat că s-a masturbat în fața unor fetițe de 7 și 9 ani, care sunt verișoare și sunt vecinele sale

Pedofil la vârsta de 74 de ani! Două fetițe, de 7 și 9 ani, au fost supuse unor perversiuni sexuale inimaginabile! Constantin Gaiță a fost condamnat, la prima instanță, la 4 ani și 5 luni de pușcărie, sub acuzațiile de corupere sexuală de minori și tentativă de viol.
Septuagenarul a contestat sentința, iar dosarul său a ajuns acum la Curtea de Apel Iași. Ieri a avut loc un termen al procesului penal, iar magistrații ieșeni au amânat cauza. De remarcat este faptul că, potrivit judecătorilor, victimele nu au pretenți financiare de la pensionar.

Constantin Gaiță, acuzat că a supus două fetițe la perversiuni de neimaginat

Procesul lui Constantin Gaiță a început în urmă cu mai bine de un an, mai exact pe 14 august 2019. Atunci, procurorii vasluieni l-au trimis în judecată pe individul de 74 de ani, sub acuzațiile de corupere de minori și tentativă de viol.

„Victimele I.M.A., în vârstă de 9 ani, și M.A., în vârstă de 7 ani, sunt verișoare și locuiesc împreună cu familia într-un imobil care se învecinează cu cel al inculpatului Constantin Gaiță. Potrivit declarațiilor persoanelor vătămate, în luna iunie 2018, imediat după încheierea anului școlar, în jurul datei de 15 iunie 2018, în timp ce se jucau în stradă în dreptul imobilului inculpatului, s-au apropiat de gardul acestuia pentru a lua agude dintr-un pom. Văzându-le, inculpatul le-a chemat în curte, după care le-a invitat în casă, spunându-le că le va da câte un ban. Cele două persoane vătămate au intrat în casa inculpatului, moment în care acesta s-a dezbrăcat de pantaloni și a început să-și mângâie organul genital. Apoi le-a solicitat și celor două minore să procedeze în același mod, însă acestea s-au speriat și au fugit din casă”, au menționat anchetatorii.

Una dintre fetițe, salvată de mama ei, care a bătut în poarta vecinului

Oamenii legii au mai afirmat că, pe 24 iunie 2018, în jurul orei 16:00, una dintre fetițe se juca pe stradă în zona locuinței pensionarului, când l-a văzut în curte pe Constantin Gaiță.

„Potrivit declarației persoanei vătămate, inculpatul a invitat-o pentru a-i da un ban și, după ce a intrat în curte, inculpatul a asigurat poarta cu zăvorul. Apoi a luat-o de mână și au intrat în casă, după care a încuiat ușa. Inculpatul și-a dat jos pantalonii și chiloții până la nivelul genunchilor, după care s-a masturbat, solicitându-i și persoanei vătămate să procedeze la fel. Aceasta s-a conformat și, după ce i-a mângâiat organul genital, s-a așezat pe pat.

Apoi, inculpatul a dezbrăcat-o pe persoana vătămată de pantaloni și chiloți și a început să o mângâie pe corp, solicitându-i să facă sex și să atingă organul sexual cu gura. În acel moment, mama persoanei vătămate a început să bată la ușa casei și să-i ceară inculpatului să o elibereze pe fiica sa. Inculpatul s-a îmbrăcat și i-a cerut și persoanei vătămate să procedeze la fel, după care a deschis ușa. Mama persoanei vătămate a intrat în casă, unde a găsit-o pe fiica sa plângând, iar la plecare l-a certat pe inculpat”, au mai precizat procurorii cu privire la pedofil.

Pensionarul a recunoscut totul la audieri: „Fetița de 9 ani a vrut să facem sex!”

În urma incidentelor, rudele victimelor au făcut plângere la Poliție. Oamenii legii l-au luat la întrebări pe septuagenar, iar acesta a recunoscut totul la audieri.

„Din raportul de evaluare psihologică a persoanei vătămate I.M.A. rezultă că dezvoltarea psihică și morală a acesteia a fost afectată, accentuându-i anumite trăsături de personalitate, de tip personalitate evitantă. În timpul cercetărilor, inculpatul a fost audiat în prezența unui apărător desemnat din oficiu, ocazie cu care a recunoscut faptele. Referitor la infracțiunea de corupere sexuală, a precizat că cele două persoane vătămate aruncau cu pietre și mere pe acoperișul casei sale, motiv pentru care și-a dat jos pantalonii și le-a arătat organul genital, solicitându-le să arunce în el.

Cu privire la infracțiunea de tentativă de viol a declarat că, după ce a intrat în casă însoțit de persoana vătămată I.M.A., aceasta ar fi încuiat ușa, s-ar fi dezbrăcat și ar fi avut inițiativa de a întreține un raport sexual. Inculpatul a recunoscut că s-a dezbrăcat, că a mângâiat-o pe persoana vătămată în zonele intime și că ar fi avut un raport sexual cu aceasta dacă nu intervenea mama minorei”, au susținut anchetatorii.

Potrivit acestora, pedofilul a fost expertizat, specialiștii ajungând la concluzia că pensionarul a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Adauga un comentariu