Cancan ultimă oră

Pepe a vorbit iarăși despre divorțul de Oana Zăvoranu. Care este cel mai mare regret al artistului?

Publicat: 28 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe a vorbit iarăși despre divorțul de Oana Zăvoranu. Care este cel mai mare regret al artistului
Pepe a vorbit iarăși despre divorțul de Oana Zăvoranu

Artistul a fost invitat în cadrul podcastului Bar Online, unde a făcut o serie de dezvăluiri. Acesta a povestit că cel mai mare regret al său din relația cu Oana Zăvoranu îl reprezintă lucrurile personale pe care aceasta i le-a luat. Se pare că actrița a plecat cu tot ce era în casă atunci când cei doi și-au spus adio.
Pepe a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul unui podcast la care a fost invitat. Acesta a povestit mai multe episoade din viața sa, printre care și cel în care apare Oana Zăvoranu.

Care este cel mai mare regret al lui Pepe?

Artistul a spus care este cel mai mare regret al său, peste care nu a trecut nici în ziua de astăzi. Se pare că frumoasa brunetă i-ar fi luat foarte multe lucruri personale din casă în momentul în care cei doi și-au spus adio.

Oana Zăvoranu a plecat cu mai multe lucruri din casa lui Pepe la momentul despărțirii. Acest lucru i-a lăsat artistului un gust amar. El a tot încercat să depășească momentul, însă nimic nu a funcționat. Acum, el a făcut primele dezvăluiri referitoare la acea perioadă.

Pepe a rămas fără multe lucruri personale după divorțul de Oana Zăvoranu

Pepe a povestit faptul că a rămas fără multe lucruri personale după ce a divorțat de Oana Zăvoranu. Artistul susține că bruneta i-ar fi luat mai multe obiecte cu valoare sentimentală și că are și dovezi în acest sens. De exemplu, a povestit că a existat un televizor pe care artistul l-ar fi primit de la mama sa, și o brățară cu valoare sentimentală.

„Vii, îmi iei totul din casă, din proprietatea mea și nu se întamplă nimic. Am facut plângere: televizorul ăla e de la mama, a dispărut, uite actele lui. Ai filmare când l-au luat. Mobila asta e cumparată de mine, pentru că era casa și era sediu de firmă, uite facturile. Unde e mobila? Nu știu. Păi uite filmare cum au bagat-o în mașina cu numarul cutare. Nimic! S-a clasat, s-a închis dosarul. Și pe ce ne legăm? Nu ai mască, amenda! Dacă ma prinzi cu radarul, nu ajunge permisul la Udriștei și eu sunt în ziar, mă dai exemplu”, a spus el.

Pepe a făcut plângere la poliție

Artistul este foarte supărat din cauza faptului că la momentul potrivit a apelat la autorități, însă acestea nu au luat nicio măsură până în ziua de astăzi. Problema lui cea mai mare este că printre obiectele luate de Oana Zăvoranu se numără și amintirile sale precum poze, videoclipuri și lucruri din copilărie.

„Deci mie mi-au luat toată casa atunci, nu zic că a luat-o Zăvoranca personal. Oamenii pe care i-a trimis ea, au plecat cu toate lucrurile mele. Eu daca ma duceam acolo, eram de vina. Eu am facut plângere la Politie, aia îmi fura lucrurile. Și atunci eu ce trebuia sa fac? Le faceam circul televiziunilor! Eu am luat-o de la zero în momentul ăla! Eu nu am mai avut nimic în casă! Eu nu mai am poze cu mine, cd-uri, casete, videoclipuri. Mi-au luat și camerele de luat vederi din pereți. Tot! Erau toate ale mele! Nu te duci și tu la Poliție?”, a mai spus el.

Pepe: „Nu mai am nimic de atunci!”

Pepe a povestit faptul că, la vremea respectivă, casa în care locuia avea asigurare. El a apelat la casa de asigurări în speranța că se va putea face ceva, însă i s-a recomandat să meargă la poliție. Artistul a subliniat și faptul că lucrurile respective ar fi valorat o sumă frumoasă de bani.

„Aveam și casa asigurată. Asigurarea ce mi-a zis? Să vă zică Poliția! Faceți-vă asigurari! Eu am încercat să fiu cât mai normal la cap! Dezamăgirile mele sunt tot pentru instituțiile statului! Penibil! Îmi pare rău de amintirile mele, nu mai am nimic. Mi-a cerut recent o televiziune o poză cu mine de când eram mic! Nu mai am! Nu vorbesc despre o geacă de piele pe care am dat mulți bani, vorbesc despre o brățărică primită cadou de la mamaie. Nu mai am nimic de atunci! Financiar erau bani mulți!”, a adăugat acesta.

Pepe: „S-au întâmplat lucrurile astea de ani de zile și nu am zis nimic”

Pepe nu a spus nimic despre acest subiect mult timp. El susține că ar fi putut să o facă, însă i-a fost „scârbă” de persoanele care l-au pus într-o asemenea situație. Ba mai mult, artistul susține că în timpul în care a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, cei doi nu au avut nimic la comun. Toate lucrurile pe care acesta le-a pierdut sunt dinainte de a fi împreună cu bruneta.

„S-au întamplat lucrurile astea de ani de zile și nu am zis nimic. Știi de ce? Că mi-e scârbă de ei! Uite că le spun, dar le spun la mine acasă, aici! Nici nu erau obiecte de partaj, erau bunurile mele personale de dinaintea căsătoriei. Noi nu aveam de împărțit nimic legal, nu am acumulat nimic în timpul casătoriei. Nu aveam ce să împărțim! Și eu atunci am făcut plângere pentru ale mele personale, am predat atunci imagini de la televiziunile care au filmat, uite cine le-a luat, unde le-a dus, cu numere de mașini, cu tot. S-a întâmplat că le-a luat declarații tuturor și au spus nu știu. S-a clasat dosarul”, mai spune Pepe.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Adauga un comentariu