Prima pagină » Cancan » Pepe și fosta soție și-au împărțit responsabilitățile după divorț. Fiicele au rămas la el, dar mama se implică în creșterea lor

Pepe și fosta soție și-au împărțit responsabilitățile după divorț. Fiicele au rămas la el, dar mama se implică în creșterea lor

08 mai 2024, 10:49,
BZI.ro, în Cancan

Pepe și fosta soție, Raluca Pastramă, și-au împărțit responsabilitățile după divorț în ceea ce le privește pe cele două fiice. Astfel, înțelegere dintre cei doi părinți a fost ca Rosa și Maria să locuiască în casa artistului. Cu toate acestea, Raluca Pastramă se implică și ea în creșterea celor două fiice prin diverse activități.

Pepe și Raluca Pastramă păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Au fost împreună timp de opt ani, timp în care au devenit părinții a două fetițe. În 2020, însă, cei doi au divorțat și, deși au păstrat discreția, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!” a dat detalii despre înțelegerea făcută cu fosta soție.

Pepe și fosta soție și-au împărțit responsabilitățile după divorț

După o separare care a făcut valuri în showbizul românesc, Pepe și Raluca Pastramă au găsit echilibrul în co-parenting, punând interesul celor două fiice ale lor, Maria și Rosa, pe primul loc. La trei ani de la divorț, Pepe a mărturisit că fetițele locuiesc alături de el, însă fosta soție, Raluca, se implică activ și ea în creșterea lor.

Pepe și Raluca și-au păstrat o relație cordială după divorț, în ciuda faptului că și-au refăcut viețile amorosase. Fetițele Maria și Rosa locuiesc cu tatăl lor, dar vizitează frecvent și mama lor.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată. Doar tată! E normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal să meargă în vacanță și cu ea”, a precizat artistul.

În ciuda programului încărcat, având în vedere că este prezentator la show-ul „Te cunosc de undeva!” și a deschis o afacere de haine, Pepe nu neglijează rolul de tată. În timpul săptămânii, fetițele sunt cu el, iar în weekend-uri merg la mama lor. Cu toate acestea, artistul a mărturisit că, deocamdată, nu se gândește să se extindă familia.

„În momentul de față suntem foarte ocupați și ne ocupă prea mult timp viața noastră. Nu am luat în calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se știe pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu trei”, a spus Pepe.

Pepe, un părinte foarte ocupat

În privința noii afaceri, Pepe este încrezător și optimist.

„E mai mult o afacere pentru familie, job-ul meu principal este să fiu artist. Astăzi sunt îmbrăcat cu haine de la mine, pentru că, de fapt, sunt imaginea magazinului. Toți din familie purtăm haine de acolo, sunt puține mărimi din fiecare model și nu riști să te îmbraci ca altcineva”, a precizat artistul.

Pe lângă rolul de tată și de artist, Pepe este și un susținător al sportului. Maria, fiica cea mare, este deja o sportivă de performanță.

„Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai”, a mai spus Pepe.

Pepe și fosta soție, Raluca Pastramă, și-au împărțit responsabilitățile de părinți într-un mod care pare să funcționeze pentru ei și pentru fetele lor, reușind astfel să mențină un echilibru după divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *