Actualitate

Pescobar s-a distrat, fără iubită, de 1 Mai! A lăsat mama copilului său acasă și a petrecut cu alte femei la mare!

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pescobar s-a distrat fără iubită de 1 Mai A lăsat mama copilului său acasă și a petrecut cu alte femei la mare
Pescobar s-a distrat, fără iubită, de 1 Mai, în compania altor domnișoare

Pescobar s-a distrat, fără iubită, de 1 Mai. Paul Nicolau a petrecut de 1 Mai pe Litoral. Omul de afaceri și-a lăsat copilul și iubita acasă și a plecat să se distreze în compania altor domnișoare.

Pescobar s-a distrat, fără iubită, de 1 Mai!

Pescobar a petrecut de 1 Mai departe de copilul nou născut și iubita lui. Paul Nicolau a ales să meargă pe litoral și nu oricum, ci în compania mai multor domnișoare, în Mamaia Nord. Deși a devenit tată pentru a doua oară, atunci când Gianina a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, patronul nu se astâmpără.

„Ce să fac, atât s-a putut. Doar aici am mai găsit masă, cu tot ce trebuie pe ea, cu 12-13 gagicuțe. Masa la Nuba așa vine anul acesta. Nu poți să mergi 12 băieți în oraș. Ca mobila în casă, să fie frumos, dar mobila inofensivă, doar să fie frumos. Am comparat femei cu mobila, sunt într-o postură neindecentă”, a dezvăluit Pescobar.

Paul Nicolau se află cu treabă la mare, acolo unde va face cadou o Tesla, iar în viitorul apropiat are de gând să meargă în vacanță alături de iubita lui.

„Este foarte bine, acasă, crește copilul. Doamna este acasă pentru că eu sunt la muncă acum de vacanța de 1 mai. Am deschis și un restaurant care este arhiplin, tot ce trebuie. Este coadă cât strada. O să plecăm și într-o vacanță acum pe 7-8 mai cu Gianina. Da, dau o Tesla și consumație 20.000 de lei. Mi-a mers bine anul acesta și cu cât am primit de la popor, mai trebuie să dăm și înapoi. Am ales să o fac aici la restaurant, că alt loc nu mai era să fac o semiaroganță din asta. Și o masă să vadă și ei ce înseamnă experiența Nuba”, a mai spus Pescobar.

Dumitru Dragomir: „Pescobar nu are doar mulți bani, ci și mulți dușmani“

Noua locaţie este situată în staţiunea Mamaia, iar după deschidere, omul de afaceri a dezvăluit că totul a fost un real succes.

Dumitru Dragomir şi Pescobar sunt parteneri în afaceri. Fostul şef de la LPF i-a închiriat omului de afaceri două locaţii, în urmă cu mai mulţi ani.

Recent, Dumitru Dragomir a dezvăluit ce sumă câştigă zilnic Paul Nicolae. Fostul şef de la LPF susţine că acestuia îi intră în conturi zilnic nu mai puţin de 100.000 de euro.

„E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi care îi rămân, Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. 100.000 de euro pe zi, nu pe lună, câștig. Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum”, a spus Dumitru Dragomir.

Pe de altă parte, fostul președinte al LPF a spus că Pescobar nu are doar mulți bani, ci și mulți dușmani, pentru că succesul lui este atât de mare încât nu puțini au fost cei care au încercat să-i pună piedici.

„Nu-l iubește nimeni din cauza succesului. Dacă ai succes, toată lumea vrea să-ți pună piedici. Asta e România. Pe ăsta la mare, pe Bucur, toată lumea în loc să-l felicite și să-l sprijine să facă ceva pe litoralul ăla și plaja de au distrus-o, s-a găsit unul să-i pună bețe-n roate”, a mai spus Mitică Dragomir.

Pescobar s-a distrat, fără iubită, de 1 Mai, în compania altor domnișoare.

Adauga un comentariu