Cancan

Pescobar urmează să devină tată de băiețel! Afaceristul mai are o fetiță, dintr-o relație anterioară

Publicat: 04 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pescobar urmează să devină tată de băiețel Afaceristul mai are o fetiță dintr-o relație anterioară
Pescobar, care are o fetiță, urmează să devină tată de băiat

Controversatul afacerist Pescobar urmează să devină tată de băiețel, iubita sa aflând deja sexul copilului pe care-l poartă în pântece. Paul Nicolau mai are și o fetiță, dintr-o relație anterioară, astfel că acum se simte împlinit. Oricum, Pescobar este foarte discret cu privire la femeile din viața sa și nu a dat detalii nici despre mama fiicei, nici despre actuala parteneră.

Pescobar a anunțat sexul bebelușului pe care actuala sa iubită îl poartă în pântece. Paul Nicolau, cunoscut sub denumirea de Pescobar, este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri de la noi din țară, fiind și extrem de cunoscut pe rețelele de socializare. Recent, au apărut informații conform cărora Pescobar s-ar pregăti să devină tătic pentru a doua oară, iar acum, afaceristul a anunțat și sexul bebelușului.

Pescobar urmează să devină tată de băiețel

În urmă cu aproape două luni, în spațiul public au apărut imagini cu femeia care i-ar fi parteneră de viață lui Pescobar în prezent. În fotografiile respective, tânăra are și o burtică de graviduță, iar apropiații ei și ai afaceristului au spus că cei doi au urma să devină părinți.

Deși Paul Nicolau nu a făcut vreo declarație publică, până de curând, despre faptul că ar deveni tătic pentru a doua oară, căci mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, recent, acesta a confirmat faptul că va mai avea un copil, chiar în toiul unei petreceri.

Duminică, pe 3 martie, Pescobar a participat la o petrecere cu lăutari, alături de Adrian Mutu. Mândru, cu zâmbetul larg pe buze și în timp de dansa pe ritmuri orientale, Pescobar i-a mărturisit cântărețului că urmează să devină tată de băiat.

Momentul a fost imortalizat de o altă persoană ce se afla la petrecerea respectivă, iar filmulețul a fost publicat pe rețelele de socializare chiar de Paul Nicolau.

„Cântăreț: Paule, la tine ce o să fie? Băiețel! Mamă, încă unul!
Invitat: Dar nu uita, Paul are și o fetiță!
Cântăreț: Ai și fetiță? Ăsta s-a organizat, auzi. Are și băiat, și fată!
Pescobar: M-am organizat! Am și fată, și băiat”, a fost dialogul acestora la petrecere.

Ce spune Pescobar despre relația cu mama fiicei sale

Omul de afaceri nu ezită niciodată să vorbească despre restaurantele celebre pe care le deține însă, când vine vorba despre viața sa personală, este extrem de discret. Pescobar o ține pe actuala sa iubită departe de ochii curioșilor, iar pe fosta parteneră, femeia cu care are o fetiță, puțină lume o cunoaște.

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii prezentată de Adiță Voicu, Pescobar dezvăluia că într-adevăr, este tată de fată, dar că relația cu mama fiicei sale s-a încheiat demult. Afaceristul povestea că el și femeia respectivă au o relația bazată pe respect și că petrec timp împreună, însă între ei există acum doar o relație de prietenie.

„Da, suntem. Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, spunea Pescobar, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu