Local

Petiţie împotriva senatorului de Iași, Diana Șoșoacă! Se cere anchetarea penală şi ridicarea imunităţii parlamentare

Publicat: 22 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petiţie împotriva senatorului de Iași Diana Șoșoacă Se cere anchetarea penală şi ridicarea imunităţii parlamentare
Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat, susține Andrei Caramitru

Mai multe persoane cer organelor abilitate anchetarea penală şi ridicarea imunității pentru senatorul de Iași, Diana Șoșoacă. Sunt două astfel de petiţii, una depusă de o persoană fizică iar a doua depusă de o organizație neguvernamentală.

De la începutul pandemiei, Diana Șoșoacă a făcut o serie de declarații controversate. Aceasta este împotriva vaccinării despre care a susținut că ar crea sterilitate pentru trei generații. Pe de altă parte, un coleg parlamentar a declarat că va face plângere penală împotriva acesteia după ce, conform declarațiilor făcute de el, Șoșoacă l-ar fi agresat fizic în Parlamentul României. O altă problemă apare în momentul în care Diana Șoșoacă apare în Parlament. Aceasta nu poartă mască, așa cum prevede legislația în vigoare. Totuși, parlamentarul ieșean susține că este scutit de medic din cauza unor afecțiuni pe care le are.

Petiţie online împotriva Dianei Șoșoacă, senator de Iași! Se doreşte anchetarea penală şi ridicarea imunității

Andreea Olariu, o persoană fizică a depus o petiţie online împotriva Dianei Șoșoacă. Aceasta cere anchetare penală şi ridicarea imunității senatorului de Iași. Printre acuzaţiile care i se aduc se regăseşte zădărnicirea luptei împotriva bolilor și, atenție, genocid:

 

”Nu am crezut că o să fac vreodată o petiție online și nici nu știu cum să o duc mai departe, dar este un început. Vreau să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor și pentru genocid! Nu cunosc terminologia și legile ăla cum ar trebui, dar un taximetrist primelte amendă pentru nepurtarea unei măști, în schimb, ea este lăsată liberă. Cum se poate așa ceva?”, se întreabă inițiatoarea petiției împotriva senatoarei Diana Șoșoacă, potrivit Click!.

Și Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă a formulat o petiție asemănătoare.

Până la ora scrierii articolui petiţia demarată de Andreea Olariu a strâns aproximativ 16.000 de semnături, iar cea depusă de asociație aproximativ 1000 de semnături.

Diana Șoșoacă, o figură controversată cu declarații împotriva vaccinării COVID-19

Incă de la începutul pandemiei de COVID-19, Diana Șoșoacă a fost o figură controversată în spaţiul public. Senatorul de Iași a oferit o serie de declaraţii extrem de controversate în contextul pandemic pe care îl traversează România. Așadar, de la faptul că vaccinul ar crea sterilitate pentru 3 generaţii până la faptul că ar fi agresat un coleg parlamentar în momentul moţiunii de cenzură:

Sunt cercetători care spun că dau (vaccinurile) sterilitate pe 3 generaţii. Vă condamnaţi efectiv copiii şi familiile la moarte. Dispăreţi, efectiv. Sunt foarte mulţi cercetători care spun că în 2-3 ani vaccinaţii nu mai au cum să trăiască. Uitaţi-vă cum mor. Avem exemplu Israelului. Aproape 85-90% din Israel sunt vaccinaţi cu forța, cu arma la tâmplă. Acolo e antisemitismul, nu în România (…) afirmă Șoșoacă.

În continuarea declaraţiilor cu adevărat şocante, Diana Șocoacă susţine faptul că adolescenții, copiii care se vaccinează are o rată de mortalitate de 100%:

Când eu v-am spus în februarie, v-am arătat toate statisticile Pfizer şi duc efectiv la sterilitate, iar femeile gravide au pierdut copiii. Acum o să vedeţi, o să vă spună Angelo Giorgianni ce se întâmpla la nivel mondial cu vaccinurile pentru copiii şi pentru bebeluşi, rată de mortalitate de 100%. Aţi înnebunit, să vă omorâţi copiii? Păi intraţi voi în pușcărie, mă, meritaţi să fiţi omorâți, voi cei care v-ați distrus copiii cu un vaccin despre care nu ştiţi nimic, e în stadiu experimental

 

Adauga un comentariu