Cancan ultimă oră

Petrică Mâțu Stoian, presimțire legată de scandalul dintre surorile sale și Doru Gușman

Publicat: 09 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petrică Mâțu Stoian presimțire legată de scandalul dintre surorile sale și Doru Gușman
Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian

Doru Gușman face noi declarații în scandalul cu sora lui Petrică Mâțu Stoian. Impresarul spune că înainte de a muri cântărețul, acesta parcă l-a avertizat că urmează un scandal cu surorile lui, dacă nu va lăsa lucrurile așezate.

În aceste momente un scandal uriaș e între sora lui Petrică Mâțu Stoian și Doru Gușman, impresarul și cel cu care artistul a locuit în ultimii ani. Cu toții se luptă pentru averea cântărețului, iar acuzațiile grave pe care le face Maria Tărchilă l-au derenajat teribil pe impresar.

Petrică Mâțu Stoian a presimțit scandalul dintre Doru Gușman și surorile sale

Acesta a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că în luna ianuarie artistul de muzică populară trebuie să-și facă o operație grea la inimă, iar acesta i-a mărturisit, parcă presimțind ce se va întâmpla, că vrea să lase lucrurile așezate în caz de deces, asta pentru că surorile lui vor veni și vor face scandal.

Din păcate moartea a venit mult mai rapid, când nimeni nu se aștepta, iar scandalul a început, exact cum artistul spunea.

”În ianuarie urma să fie operația pe inimă, o operație grea și a zis că > și uite că au venit, a avut dreptate”, a spus Doru Gușman.

Acum Maria Tărchilă spune despre impresar că a încercat să profite de artist și să-i ia averea și banii. Ea spune că l-ar fi păcălit să pună casa pe firmă, astfel acum să-i poată reveni lui după moartea cântărețului.

Doru Gușman o va da în judecată pe sora lui Petrică Mâțu Stoian

Sătul până peste cap de acest scandal uriaș, Doru Gușman a anunțat că o va da în judecată pe sora lui Petrică Mâțu Stoian, asta pentru că i-a adus acuzații grave care nu sunt deloc adevărate.

El a mărturisit că niciodată nu a stat pe spatele regretatului cântăreț, căci el are o familie înstărită și nu aveau nevoie de banii pe care Petrică Mâțu Stoian îi câștiga din evenimente, el considerându-l ca și din familia sa.

Adauga un comentariu