Local

Petru Movilă, deputatul PMP: „Am fost asigurat că vor fi refăcute stocurile de măști, mănuși și dezinfectanți”

Publicat: 16 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petru Movilă deputatul PMP Am fost asigurat că vor fi refăcute stocurile de măști mănuși și dezinfectanți

Deputatul din cadrul Partidului Mișcarea Populară, Petru Movilă, a transmis faptul că în urma unei discuții cu reprezentanții Ministerului Sănătății și a fost asigurat că vor fi refăcute stocurile de măști, mănuși și dezinfectanți pentru populație și sistemul medical. Materialele vor fi asigurate până la finalul săptămânii.

„Am avut astăzi o discuţie cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii pe tema lipsei din farmacii şi spitale a măştilor, mănuşilor, dezinfectantelor, etc. Am fost asigurat că până vineri vor fi refăcute stocurile şi pentru populaţie şi pentru sistemul medical.

Dincolo de instinctul populaţiei de a goli magazinele, cadrelor medicale le trebuie asigurate toate condiţiile pentru a putea face faţă coronavirusului. Au nevoie de măşti, mănuşi, combinezoane, de tot ce au nevoie să facă faţă şi să ne ajute să trecem cu bine peste tot.

În aceste momente trebuie să le mulţumim cu toţii pentru răbdare, pentru munca şi abnegaţia de care dau dovadă. Sunt cei care stau între noi şi pericolul coronavirusului şi cei care ne vor ajuta să trecem cu bine peste tot.”, a transmis Petru Movilă, lider PMP Iași.

Adauga un comentariu