Actualitate

Ploaie de felicitări pentru iubita lui Iancu Sterp. Denisa Coțolan a absolvit facultatea

Publicat: 02 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ploaie de felicitări pentru iubita lui Iancu Sterp. Denisa Coțolan a absolvit facultatea
Iancu Sterp este mândru nevoie mare de iubita lui, Denisa, care a absolvit facultatea

Ploaie de felicitări pentru Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp, după ce aceasta a postat imagini de la absolvirea facultății. Tânăra a finalizat în urmă cu câteva zile cursurile Facultății de Inginerie și Management. Mândru nevoie mare de iubita lui, Iancu Sterp s-a pozat împreună cu aceasta în ziua cea mare.

Iancu Sterp a renunțat la statutul de burlac în urmă cu un an, când dezvăluia că în viața lui există o fată specială. Tânăra, pe nume Denisa Coțolan, i-a cucerit pe toți fanii fratelui mai mic al lui Culiță Sterp, în special pe mama Geta. Acum, însă, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au mari motive de bucurie!

Ploaie de felicitări pentru iubita lui Iancu Sterp

În momentul în care au decis să reformeze un cuplu, la ani buni de la prima lor încercare, Denisa Coțolan se afla încă pe băncile facultății. Mândru tare de iubita lui, Iancu Sterp a susținut-o de fiecare dată și i-a oferit tot ceea ce are nevoie ca să-și ducă studiile la bun sfârșit și să intre pe deplin în viața de adult cu dreptul.

Momentul mult așteptat al absolvirii a venit, așa că cei doi au dat vestea cea mare tuturor admiratorilor lor din mediul online, acolo unde au postat o serie de imagini emoționante de la ceremonia de absolvire.

Denisa Coțolan a finalizat Facultatea de Inginerie și Management în urmă cu doar câteva zile, iar Iancu Sterp a venit să-și felicite și să-și susțină iubita în ziua cea mare. Tânărul i-a adus un buchet generos de trandafiri roșii, moment în care nu a ezitat și i-a luat toca Denisei pentru a se fotografia cu ea. În dreptul imaginii, fratele lui Culiță a postat și un mesaj emoționant, prin care a dat de înțeles că este tare mândru de partenera lui.

„Felicitări, inginerul meu preferat!”, a scris Iancu Sterp, în dreptul imaginii cu Denisa Coțolan.

Mama Geta și Culiță Sterp au reacționat prompt

Întreaga familie a tânărului a reacționat la emoționantele imagini, în frunte cu mama Geta, care i-a urat viitoarei sale nurori toate lucrurile bune și multe împliniri. Nici frații lui Iancu nu s-au lăsat mai prejos, dând de înțeles că sunt tare mândri că în familia lor, de acum, va exista un inginer, pe lângă artiști și afaceriști.

„Ooooo, dar cât poți fi de frumoasă! Felicitări și multe împliniri pe viitor!”, a spus mama Geta.
„Felicitări, scumpo!”, a fost mesajul venit din partea Getei Sterp.
„Felicitări!”, a spus Ileana.
„Bă, ce frumoși!”, a scris și Culiță Sterp în secțiunea de comentarii.

Adauga un comentariu