National

Poliţist tânăr, găsit spânzurat în propria casă

Publicat: 19 feb. 2020

Un poliţist din Suceava, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit spânzurat acasă, miercuri dimineață.

Surse din anchetă spun că acesta era însurat de un an, iar marți seara soția l-a părăsit. Bărbatul lucra la postul de poliție din Dornești și nu a mai mers la serviciu miercuri, dar nici la telefon nu răspundea, astfel că șeful de post a mers să îl caute acasă.

Surse din anchetă spun că polițistul a fost găsit spânzurat în dormitor.

”Polițistul a fost găsit decedat la domiciliul său, ca urmare a unui act suicidal. La fața locului este deplasată o echipă operativă sub coordonarea procurorului de caz. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Polițiștul în vârstă de 28 de ani lucra din 2015 la postul de poliție din Dornești, județul Suceava. Aceleași surse susțin că marți seara acesta era însurat de un an, iar marți seara s-acertat cu soția, care l-a părăsit. Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Comentarii
  • Offf. Doamne ( nu domnisoare ). Cum de ofrodel nu era politist ? Bietul scriitor, a trebuit sa cumpere puscoci ca sa isi faca seama. Tot din cauze de amor, va amintiti ! Adicatelea sotia lui legiuita il iubea. De-un paregzamplu, si pe el ! Hihihi.

Adauga un comentariu