International

Polițiștii au încercat să o aresteze pe Nicki Minaj în Amsterdam! Celebra cântăreață ar fi fost prinsă cu droguri în aeroport:” Au spus că au găsit…”

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Polițiștii au încercat să o aresteze pe Nicki Minaj în Amsterdam Celebra cântăreață ar fi fost prinsă cu droguri în aeroport Au spus că au găsit...
Nicki Minaj a fost filată de polițiștii din Amsterdam, în timp ce se afla în aeroport

Informații de ultimă oră în showbiz-ul internațional! Nicki Minaj ar fi dat de probleme mari în Amsterdam, iar polițiștii au încercat să o aresteze! Celebra cântăreață ar fi fost prinsă cu droguri asupra ei. Iată reacția tranșantă a lui Nicki Minaj!

Nicki Minaj a fost filată de polițiștii din Amsterdam, în timp ce se afla în aeroport. Oamenii legii au încercat să o aresteze, după ce ar fi depistat asupra ei droguri.

Întregul incident a fost filmat și urmărit de o mulțime de oameni. Deși avea alături de ea bodygurazi, acest lucru se pare că nu a ferit-o de probleme!

Nicki Minaj a dat de probleme în Olanda

Nicki Minaj nu a avut o experiență plăcută în Amsterdam. Artista se află, în aceste momente, pentru un concert pe care îl va avea în această seară în Manchester, însă călătoria ei a început cu stângul. Artista a dat de probleme încă din aeroport, când oamenii legii au controlat-o.

Concluzia a fost că s-ar fi găsit droguri asupra ei, astfel că ar fi încercat să o aresteze. Artista apare în mai multe imagini în timp ce vorbește cu un bărbat în uniformă și neagă că ar fi avut droguri asupra ei. De asemenea, s-ar fi opus și măsurii arestului.

Nicki Minaj a fost scoasă din sărite și i-a întrebat pe polițiști de ce nu le-au controlat înainte să se urce în avion. Polițistul i-a dat o replică neașteptată, spunând că celălalt polițist nu s-ar fi așteptat să transporte droguri.

Reacția rapperiței, după incident

Având în vedere revolta pe care a simțit-o după acest incident, reacția lui Nicki Minaj nu a întârziat să apară.

Artista a scris pe platforma X că polițiștii au spus că au găsit asupra ei iarbă, iar acum mai alte persoane trebuie să vină să ia jointurile. De asemenea, s-a plâns că gențile ei au fost preluate fără acord.

”Acum au spus că au găsit iarbă și un alt grup de persoane trebuie să vină să cântărească jointurile. Țineți minte că mi-au luat gențile fără acord. Bodyguarzii mei l-au avertizat deja că acele jointuri îi aparțin. Pilotul vrea să șterg postarea de pe Instagram”, a scris Nicki Minaj, pe platforma X.

Comentarii
Adauga un comentariu