Eveniment-Social

Poliţiştii ieşeni au salvat mai multe lebede. Înaripatele au fost predate în siguranţă la USAMV Iași – FOTO/ VIDEO

Publicat: 23 feb. 2021
agentul sef adjunct Ionel Boboc a salvat două lebede
agentul sef adjunct Ionel Boboc a salvat două lebede

În cursul zilei de 21 februarie 2021, şeful de post din cadrul Poliţiei Holboca a fost sesizat de un poliţist localt asupra faptului că în zona Dancu a fost găsită o lebădă. După primirea apelului s-a mai primit o nouă solicitare. De data aceasta vorbim despre faptul că un alt cetăţean a observat o altă lebădă pe raza localităţii Golăiești. Agentul Şef Adjunct, Ionel Boboc, s-a deplasat la faţa locului şi s-a asigurat că cele două înaripate sunt în siguranţă şi sunt predate la reprezentanţii USAMV Iași

Lebede salvate de polițiști

Ieri, 21 februarie ac, șeful Postului de Poliție Holboca- agent şef adjunct Ionel Boboc a fost sesizat de un polițist local despre faptul că în extravilanul localității Dancu a găsit o lebădă. La scurt timp, a primit o nouă solicitare de la un cetățean care observat o altă lebădă pe raza localității Golaesti.

Colegul nostru s-a deplasat de îndată în zonele indicate și s-a asigurat că lebedele sunt bine, iar apoi a luat toate măsurile ca înaripatele să ajungă în siguranță la reprezentanții USAMV Iași. au explicat autoritățile ieșene

„Duminică în timp ce-şi desfăşura activitatea pe raza de competentă, şeful postului de Poliţie din Holboca a fost sesizat iniţial de un poliţist local despre faptul că a observat în extravilanul localităţii Holboca o lebădă. La scurt timp a mai primit un apel de la un cetăţean cu privire la o altă lebăda care se afla pe raza localităţii Golăieşti.

Colegul nostru a intervenit de îndată şi s-a asigurat că lebedele sunt bine şi ajung în siguranţă la autorităţile cu atribuţii în domeniu”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Comentarii
  • USAMV fac un rahat, acolo e o adunatura de pile si relatii ce trebuie spart, intrati un pic sa vedeti ce doctorate se fac, copy paste, uitati-va cate neamuri sunt… uitativa ce rezultate de cercetare efectiva au.. sunt multe guri ce manaca degeaba.. scot pe banda vanzatori de toneta.

  • Sa trăiți domn agent șef adjunct BOBOC! Va recomanda și numele ca trebuie sa salvați lebede! Dar de ce n-ați chemat Politia animalelor sa se ocupe de asa un caz? Sa vina cu autospeciala aia dotata ultimul răcnet! Sau nu e funcțională încă Politia animalelor, s-au făcut angajări, parca!

  • Dupa 24 de ani de POLITIE a izbutit si IONEL BOBOC sa rezolve un caz foarte dificil , ajutat de un politisy local pe ca il platim degeaba din banii nostri,. Rusine bai ,. Treceti la treaba si rezolvati problemele serioase ale locuitorilor din comuna Holboca su terminati cu asemenea rahaturi ,.

  • Cititorul vrea sa stie cum au fost prinse : le-au pus sare pe coada, erau cu picioarele in apa inghetata si nu puteau decola ? Cele doua lebede sunt singurele ramase nemancate de localnici dintr-un card mai mare ?

  • Poliția animalelor ce face ? Doarme ? Au fost băgați bani grei in asa ceva… sau au fost angajati doar sefi iar palmasi mai tre sa asteptam..

  • Boboc de lebada, ce faci tată? Nu ai dus tu zburatoarele in ograda ta????, aaaa stai la bloc. Da traficati de tigari ai prins sau faci bara bara cu ei? Esti jenant sa apari la ziar cu fapta asta. Ce fata de cioban ai…esti din Holboca doar

Adauga un comentariu