Stiri medicale

Povestea sotilor care au murit de coronavirus la 4 minute distanta, tinandu-se de mana

Publicat: 12 sept. 2020
Povestea sotilor care au murit de coronavirus la 4 minute distanta, tinandu-se de mana
au murit de Johnny Lee Peoples si Cathy Darlene Peoples coronavirus la 4 minute distanta, tinandu-se de mana

Johnny Lee Peoples, în vârstă de 67 de ani, și soția sa, Cathy Darlene Peoples, căsătoriti timp de aproape 50 de ani, au murit de coronavirus la doar câteva minute distanță, ținându-se de mână in momentul trecerii pe lumea cealalta. Iata povestea sotilor care au murit de coronavirus la 4 minute distanta, tinandu-se de mana!

Johnny Lee Peoples, în vârstă de 67 de ani, și soția sa, Cathy Darlene Peoples, în vârstă de 65 de ani, au murit pe 2 septembrie după o lupta de o lună cu nout tip de coronavirus.

Cei doi soti din Carolina de Nord s-au întâlnit în adolescență și au început să se întâlnească acum 50 de ani, înainte de a-și lega destinele după doi ani de stat împreună. În deceniile care au urmat, perechea a avut trei copii și nouă nepoți.

Cu toate acestea, în august, ambii au contractat COVID-19 și au început o bătălie pe care au pierdut-o tragic.

Povestea sotilor care au murit de coronavirus la 4 minute distanta, tinandu-se de mana, povestita de fiul acestora

Starea lui Johnny și Cathy s-a înrăutățit în săptămânile care au urmat diagnosticului și, în cele din urmă, au fost mutati într-un salon comun de la Centrul medical regional Novant Health Rowan din Salisbury. Acolo și-au spus rămas bun în septembrie, potrivit fiului lor, Shane Peoples.

„A doua zi [personalul medical] i-a pus în aceeași cameră de terapie intensivă, și-au pus mâinile impreună și au trecut doar patru minute intre decesul celor doi”, a spus fiul lui Johnny și Cathy, Shane

Acesta a împărtășit povestea parintilor pe Facebook, îndemnandu-i pe americani să ia în serios pandemia coronavirusului:

„Viața mamei și a tatălui a fost furată de un virus despre care mulți glumesc zilnic sau pur și simplu cred că este o farsă. Amândoi au luat această pandemie în serios și s-au îmbolnăvit, au murit”.

Îndemnându-i pe oameni să poarte măști, să se distanțeze social și să urmeze alte linii directoare importante pentru sănătate, Shane a amintit apoi de părinții săi ca o „binecuvântare” pentru cei din jur.

„Părinții mei nu au fost doar o binecuvântare pentru mine, fratele meu, sora mea, soții și copiii noștri. Au fost o binecuvântare pentru fiecare persoană care i-a cunoscut”.

„Ține-ți familia aproape. Traiti fiecare moment cu ei ca și cum ar fi ultimul. Iubește și continuă să iubești.”

Numărul cazurilor de coronavirus continuă să crească în SUA, cu o serie de controverse în legătură cu modul în care președintele Donald Trump a tratat pandemia.

Adauga un comentariu