Cancan

Poze cu Killa Fonic de dinainte să părăsească Șatra Benz! Cum arăta artistul înainte de faimă

Publicat: 09 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Poze cu Killa Fonic de dinainte să părăsească Șatra Benz Cum arăta artistul înainte de faimă
Pe internet circulă poze cu Killa Fonic de când încă nu cunoscuse faima ca artist individual

Pe internet circulă poze cu Killa Fonic de când încă nu cunoscuse faima ca artist individual. Acesta a devenit din ce în ce mai fotogenic cu timpul, iar acum are poze mult mai spectaculoase și artistice, pe măsura renumelui său. 

Poze cu Killa Fonic – Cine este artistul?

Killa Fonic este numele său de scenă, însă numele său real este Ionuț Răducanu. Acesta activează în prezent în domeniul muzicii, mai exact în genul trapp. 

Muzicianul a avut parte de o călătorie cu multe suișuri și coborâșuri. Primul său contact cu muzica hip-hop se presupune că a fost realizat prin tatăl lui. În timpul adolescenței, acesta a început să cânte și să-și dezvolte talentul, iar la 20 de ani a făcut parte din trupa NPH. 

Totuși, trapper-ul consideră că a început să-și ia pasiunea în serios abia atunci când l-a descoperit Lu-k.

„Am ascultat hip-hop de mic prin intermediul tatălui. Am început să mă joc pe la 14-15 ani, pe la 20 am avut trupa NPH, golăneam prin Italia ca nişte puştani şi cântam. Am început serios prin 2012, când m-a găsit Lu-K, s-a ţinut de mine, eram un zombie, m-a închis în studio şi a dat drumul la bestie odată cu Şatra”, a confesat Killa Fonic în cadrul unui interviu.

Ionuț Răducanu era doar un puști talentat și avea o pasiune pentru hip-hop moștenită de la tatăl său. Totuși, a fost destul de norocos și ambițios pentru a reuși să-și clădească o carieră dintr-o simplă pasiune. Trapper-ul este acum idolul și exemplul multor tineri care-și doresc acest lucru. 

killa fonic 2016
Killa Fonic este numele său de scenă, însă numele său real este Ionuț Răducanu

Cum a luat naștere Șatra Benz

Șatra Benz a fost și încă este o trupă controversată. Aceștia au adus ceva nou în industria muzicală, iar acest lucru a împărțit ascultătorii în mai multe tabere. Chiar și așa, trupa a ajuns să cunoască faima și să călătorească prin țară pentru concerte live. 

Trupa s-a născut abia în anul 2012, atunci când Lu-k a descoperit talentul lui Killa Fonic. Totuși, toți membrii cochetau cu muzica înainte de oficializarea trupei. NOSFE a povestit cum s-a apucat de rap încă din 2002 și cum a experimentat foarte mult în privința muzicii. Tânărul a fost plecat în Italia unde a descoperit cu adevărat hip-hop-ul, după spusele acestuia. 

Keed, un al membru al trupei a prins pasiunea pentru muzică de la alți artiști pe care îi admiră, însă mai puțini știu că acesta este priceput și în bucătărie. Artistul a participat la Chefi la cuțite.

Super ED a declarat că a fost fan înrăit al rock-ului atunci când era mic, iar mai apoi a ajuns în lumea hip-hop. Influențele muzicii rock se resimt deseori în melodiile celor de la Șatra. 

„Am cântat cu Nosfe pe la 16 – 17 ani, am făcut clipuri. Totul la mine se întâmplă de aproximativ zece ani, de la cântat, la produs, până la a fi un producător pentru proiectul Şatra. România avea nevoie de o schimbare, de ceva fresh, noi am venit cu schimbarea, lumea a apreciat curajul, unii nu l-au apreciat”, a declarat Lu-k într-un interviu.

killa fonic
Trupa s-a născut abia în anul 2012, atunci când Lu-k a descoperit talentul lui Killa Fonic

De ce a părăsit Killa Fonic trupa

Pe 6 mai 2019, trupa a postat pe contul de Instagram faptul că trapper-ul Killa Fonic a decis să părăsească trupa. A fost un moment de confuzie pentru majoritatea fanilor, mai ales din cauză că ultima lor piesă de pe albumul anterior se numește „Din Șatra Nu Pleacă Nimeni”. Mulți dintre cei care au văzut postarea au crezut că este o farsă sau o modalitate de marketing. 

Totuși, au descoperit mai târziu ca totul era real. Lu-k a dezvăluit motivul pentru care Killa a părăsit trupa. Trapper-ului îi fuseseră oferite mai multe variante de contract de la Global Records, iar artistul a decis să meargă pe calea cea mai bună pentru el. 

„A venit la mine și mi-a zis >. Și zic: >. El a dat-o cu >”, a declarat Lu-k Beats.

killa fonic dupa concert
Trapper-ului îi fuseseră oferite mai multe variante de contract de la Global Records

Killa Fonic a ieșit în evidență și a observat că poate câștiga mai bine dacă va începe o carieră solo. Trapper-ul Ian a luat recent aceeași decizie atunci când a intrat într-un conflict cu cei de la Occult Records. Artistul  a ajuns foarte departe de când a părăsit Șantra Benz. Acesta s-a dezvoltat atât pe plan muzical, cât și ca imagine și înfățișare. 

În prezent, există multe poze cu Killa Fonic care circulă pe net și sunt mult mai artistice și atent planificate decât cele vechi. 

killa fonic 2016
Artistul Killa Fonic a ajuns foarte departe de când a părăsit Șantra Benz
Adauga un comentariu