Actualitate

Președintele APP România, Codrin Ștefănescu în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre decizia ÎCCJ legată de certificatul COVID-19 și abuzurile din pandemie

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele APP România Codrin Ștefănescu în Dezbaterea Zilei de la BZI LIVE despre decizia ÎCCJ legată de certificatul COVID-19 și abuzurile din pandemie
Codrin Ștefănescu a vorbit în "Dezbaterea Zilei" de la BZI LIVE despre decizia ÎCCJ legată de certificatul COVID-19

Codrin Ștefănescu a vorbit în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE, despre decizia ÎCCJ legată de certificatul COVID-19 și abuzurile din pandemie. Deși nu este pentru prima dată când condamnă abuzurile sistemului din România, liderul APP spune că acum avem și dovadă clară a acestor fapte monstruoase, în urma cărora au pierit mii de oameni nevinovați, victime ale intereselor politice.

„ICCJ a decis că tot ce s-a făcut a fost ilegal şi abuziv.

Acum aflăm că aproape 85% din cei care s-au prăpădit, s-au prăpădit cu zile, din absolut din alte boli. Iar medicilor li s-a închis gura, că îi amendează dacă declară altceva”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE

Codrin Ștefănescu a vorbit în noua ediție a emisiunii „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE, despre cum Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că starea de alertă din România a fost prelungită ilegal și că posibilitatea accesului la diverse manifestații publice pe baza certificatului verde era și ea de altfel ilegală. Președintele APP spune că era și timpul ca responsabilii tuturor acestor atrocități ce au avut loc în timpul pandemiei să fie trași la răspundere.

„Din cele aproape 800.000 de procese, vreo 140.000 sunt din cadrul APP. Ceea ce au făcut ei s-a numit dictatură, nu abuz. Mâine dimineaţă, vom da o declarație de presă înfiorătoare, prin care cerem să dea socoteală băieţii ăştia de abuzurile astea din timpul pandemiei. Ni s-a dat inclusiv o ordonanţă semnată de Iohannis, prin care se suspendă tot, implicit libertatea de a decide asupra corpului tău. Amenzi, bătrâni târâţi pe asfalt către dube pentru că nu purtau măşti. Au fost chemați de la Jandarmerie şi de la Poliţie ca să plătească toate aceste lucruri, de parcă ei au decis. Ei nu au făcut decât să respecte ordinele, care erau foarte dure. Erau ameninţaţi că sunt băgaţi la puşcărie dacă nu le respectă. Au restricţionat accesul românilor la absolut tot. Toată România privată s-a închis. Au dat faliment foarte mulţi români care trăiau din afaceri.

Iar ICCJ a decis că tot ce s-a făcut a fost ilegal şi abuziv.

Acum aflăm că aproape 85% din cei care s-au prăpădit, s-au prăpădit cu zile, din absolut din alte boli. Iar medicilor li s-a închis gura, că îi amendează dacă declară altceva. Oameni care au avut foarte mult curaj şi au spus adevărul atunci au fost medicii, inclusiv cei din Iaşi.

Medici veniţi cu tratamente inovatoare şi au salvat oameni, ei sunt anchetaţi încă şi în ziua de astăzi. La voi la Iaşi, Răzvan încă nu are voie să intre în sala de curs şi să predea. Sunt români care au murit în familiile noastre cu zile, pentru că nu au putut să se trateze pentru boala lor, pentru că toate spitalele au fost făcute pentru Covid. Au ars pacienţi de vii în spitale.

De abia acum, începem să aflăm că sunt nişte responsabili pentru toate aceste abuzuri pentru care nici măcar nu îşi cer scuze. Ei nu răspund la nimic. Mai ales la câţi bani au cheltuit în timpul pandemiei pe izolete şi restul lucrurilor. Nici măcar unde sunt cei 54 de miliarde împrumutaţi în prima tranșă. Unde e restul banilor, că nu aveţi bani de pensii? Dar banii s-au luat. Unde sunt banii?

Marele miting al ambulanțierilor, nici măcar la asta, Guvernul nu a reacţionat. Nici Arafat nu a fost să dea nişte explicaţii. O să spună ulterior că a fost o chestie politică”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu:”Suntem umiliţi în fiecare zi”

Președintele APP România reiterează mesajul distribuit și în edițiile anterioare ale emisiunii „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE, și anume, cum interesul celor de la Bruxelles, cu ajutorul slugilor din clasa politică românească, lucrează la foc continuu pentru a îngenunchia poporul român. Istoria României este plină de eroi ce au luptat pentru binele suprem, pentru egalitate, prosperitate, și Codrin Ștefănescu îndeamnă, încă o dată, la curaj și atitudine, pentru că în sângele nostru se află spiritul strămoșilor noștri ce au luptat secole de-a rându’ cu asupritorii ce au încercat să ne ia țara.

„În această perioadă am fost încălcaţi în picioare cu toţii şi ne-am pierdut şi suveranitatea din cauza lui Predoiu. Sunt legi aspre pentru noi şi mai bune pentru străinii care au afaceri în România şi au lanţuri de afaceri.

Suntem umiliţi în fiecare zi. Nu suntem la sapă de lemn, ci în pragul falimentului. Ne este atacată Biserica, vor să ne rupă de credinţă… noi care suntem cu credinţa asta de 2000 de ani. Ne târâie preoţii cu cătuşe prin tribunale…

Românii au devenit eurosceptici masiv. Încrederea românilor în Parlament este de 4%. În clasa politică este de 6%. A rămas încrederea în Biserică şi în medici. În rest, a rămas doar speranţa, şi apoi voi, presa. Românii încă nu ştiu prin câte a trecut presa civilă ca voi, cei de la BZI, pentru că sunteţi cei care au rezistat în picioare cu toate abuzurile.

Cel de Sus ne pune la încercare şi încearcă să ne facă să fim curajoşi. Şi e important ca cei din Moldova să îşi amintească ce domnitori au avut în trecut, pentru că sunt popoare care ne respectă şi ne iubesc pentru trăinicia pe care am avut încă din secolele trecute, ori strămoşii noştri se uită cu groază la noi, la politrucii ăştia. Chiar curajul ăsta a dispărut total?

Încă suntem un popor curajos care stă şi rabdă. Şi răbdă şi rabdă… e în regulă, dar ce ar fi dacă voi, toate sindicatele v-aţi uni? Şi v-aţi strânge în stradă, eu cred că vocea ar fi ascultată.

În afară de ură implementată de ăştia, nu vă gândiţi că ăştia încearcă să ne manipuleze în stilul ăsta și noi o să ne pierdem şi pământul de sub picioare? Ştiu că cei care luptăm suntem puţini, iar cei care stau pe margine sunt din ce în ce mai mulţi.

E incredibil câte mitinguri se întâmplă în Europa, însă în România nu se întâmplă nimic. Doar glumiţe. Când mama ta sau bunicul tău cu pensia aia de 1000 de lei, de nu îşi poate plăti facturile, va arde de glumiţe”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a discutat în cadrul ediției în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE și despre noul lider APP România de la Iași.

Adauga un comentariu