BZI LIVE

LIVE VIDEO – Președintele Societății Române de Epidemiologie vine în studioul BZI LIVE. Prof. dr. Doina Azoicăi va oferi ultimele informații despre vaccinurile anti-Covid-19, dar și despre la ce să ne așteaptăm în valul trei al pandemiei

Publicat: 08 mart. 2021

Marți, 9 martie 2021, în studioul BZI LIVE revine prof. dr. Doina Azoicăi, președintele Societății Române de Epidemiologie. Invitata moderatoarei Roxana Caraiman de la ora 14.00 va aduce noutăți despre vaccinurile anti-Covid-19, cum decurge campania de vaccinare la Iași, dar și în țară, despre imunizarea prin administrarea serului a populației și la ce să ne așteaptăm de la valul trei al pandemiei.

Prof. dr. Doina Azoicăi este coordonatorul disciplinei de Epidemiologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Gr.T. Popa din Iași, dar și președinte al Comisiei de Epidemiologie din cadrul Ministerului Sănătății.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu