Economic Local

Primăria Aroneanu cheltuie 42.000 de euro pe un microbuz cu 21 de locuri! Garanția autovehiculului va fi de 3 ani

Publicat: 26 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primăria Aroneanu cheltuie 42.000 de euro pe un microbuz cu 21 de locuri Garanția autovehiculului va fi de 3 ani
Primăria comunei Aroneanu cumpără un microbuz pentru activitatea din localitate

Primăria comunei Aroneanu organizează o licitație pentru achiziționarea unui microbuz. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic. Autoritatea contractantă este dispusă să cheltuiască suma de 45.000 de euro. Motorul va fi Diesel cu normă de poluare Euro 6

În perioada următoare, Primăria comunei Aroneanu, județul Iași, intenționează să achiziționeze un microbuz ce va fi folosit pentru activitățile curente. Procedura este programată pe data de 10.11.2020. Valoarea estimată a licitației este de 201.631 lei, fără TVA, aproximativ 42.000 de euro. Microbuzul va avea o capacitate de 21 de locuri, inclusiv scaunul șoferului.

„Microbuzul va fi livrat complet echipat, cu toate autorizările necesare obținute de furnizori și în stare de circulație, respectiv de lucru. Termenul de livrare este de maximum 30 de zile de la primirea de către furnizor a comenzii de livrare emisă de achizitor. Autovehiculul este considerat livrat când toate activitățile din cadrul contractului au fost realizate și produsul este instalat, funcționează la parametrii agreați și este acceptat de entitatea contractantă. Produsul va fi însoțit de toate subansamblele/părțile componente necesare punerii în funcțiune și menținerii în funcțiune. Transportul și toate costurile asociate sunt în sarcina exclusivă a contractantului”, se arată în caietul de sarcini.

Furnizorii trebuie să asigure o garanție de 3 ani indiferent de numărul de kilometri parcurși

Motorul microbuzului va fi Diesel, minimum 175 CP, 2.000 centimetri cubi, normă de poluare Euro 6, tracțiune spate, asistență la pornire de pe loc și la pornirea în rampă, suspensie independentă pentru roțile din față, aer condiționat etc.

„Garanția minimă este de 36 de luni, necondiționat de orele de funcționare sau kilometri parcurși. Ofertantul va prezenta garanțiile aferente produsului ofertat și condițiile detaliate ale perioadei de garanție oferite. Ofertantul își va asuma responsabilitatea remedierii defectelor ce apar în exploatare în perioada de garanție (pe propria cheltuială). În perioada de garanție, durata de intervenție pentru constatarea unei defecțiuni este de maximum 48 de ore de la notificarea scrisă/telefonică a achizitorului, durata de soluționare a defecțiunii este de 5 zile lucrătoare de la constatarea ei”, se mai arată în documentația procedurii.

În comuna Hărmănești microbuzul va fi folosit pentru transportul persoanelor la pelerinaje

Totodată, Primăria comunei Hărmănești, din județul Iași, a lansat o licitație privind achiziția unui microbuz pentru susținerea activităților școlare, culturale, religioase și sportive. Achiziția va fi realizată prin intermediul unei licitații programată pentru ziua de mâine, 27.10.2020. Prevederea bugetară a procedurii este de 215.000 lei, fără TVA, aproximativ 45.000 de euro. Conform descrierii tehnice, motorul trebuie să aibă 163 CP, versiune motor minimum Euro 6, an de producție 2019 sau mai nou. Microbuzul trebuie echipat cu scaune din material textile (pluș) cu sistem de rabatare a spătarului și centuri de siguranță cu fixare în 3 puncte – 19 bucăți, cu scaun de ghid.

„Termenul de garanție solicitată: minimum 3 ani fără limită de kilometri. Perioada de garanție începe de la data recepției microbuzului. Garanția trebuie să acopere toate costurile rezultate din remedierea defectelor în perioada de garanție, inclusiv, dar fără a se limita la: deplasarea unei echipe de diagnoză a defecțiunii, diagnoza defectelor, inclusiv costurile de personal, transportul dus-întors până la service-ul în care se vor face reparațiile după caz, repararea tuturor componentelor defecte sau furnizarea unor noi componente, înlocuirea părților defecte”, se arată în caietul de sarcini.

Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Adauga un comentariu