International

Prințul Charles, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Lilibet. Cum a reacționat când și-a văzut nepoata pentru prima dată

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prințul Charles dezvăluiri despre prima întâlnire cu Lilibet. Cum a reacționat când și-a văzut nepoata pentru prima dată
Prințul Charles, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Lilibet, nepoata sa

La începutul acestei luni, prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Marea Britanie, cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a. Astfel, prințul Charles și-a văzut pentru prima dată nepoata. Acesta a fost emoționat și a petrecut mai multe momente cu nepoții săi Lilibet, în vârstă de 1 an, și Archie, în vârstă de 3 ani.

„A fost o vizită minunată. Prințul a fost încântat să își vadă nepotul și să își întâlnească nepoata pentru prima dată”, spune o sursă regală, adăugând că a fost „extraordinar” ca Harry și Meghan să fie din nou în Marea Britanie.

Fiica lui Meghan și a lui Harry s-a născut în California

Cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle prințul Harry s-au întors în Marea Britanie, dar nu au venit singuri, ci au marcat și prima vizită a micuței Lilibet,

Fiica lui Meghan și a lui Harry s-a născut în California, la 4 iunie 2021, și încă nu vizitase țara natală a tatălui ei. Archie s-a născut în Marea Britanie pe 6 mai 2019, dar nu s-a mai întors de la vârsta de șase luni.

„Prințul și ducesa de Cornwall au fost absolut încântați să îi vadă. A fost foarte special să petreacă ceva timp cu el. Nu o cunoscuse pe Lilibet, nepoata lui, așa că a fost foarte emoționant să o întâlnească pentru prima dată, a fost un lucru formidabil”, continuă sursa, deoarece Charles nu îl mai văzuse pe nepotul său Archie „de ceva timp”.

Lilibet este porecla reginei din copilărie

Lilibet nu s-a întâlnit doar cu prințul Charles, ci a întâlnit-o și pe străbunica ei, regina Elisabeta a II-a. Micuța de un an poartă numele monarhului, Lilibet fiind porecla reginei din copilărie.

Surse de la palat au dezvăluit, de asemenea, că prințul Harry și Meghan Markle sunt independenți din punct de vedere financiar față de familia regală și se crede că și-au plătit singuri drumul pentru a veni la Jubileu tocmai din California.

„Mare respect pentru ducele și ducesa de Sussex. Când au decis că vor să trăiască în străinătate și să își croiască un drum independent, independent de sprijinul familiei regale, au spus că vor să facă tranziția către independența financiară. Și asta au reușit”, spune o sursă regală, potrivit People.

Apropiații subliniază, de asemenea, că angajamentele financiare ale lui Meghan și Harry cu privire la casa lor britanică, Frogmore Cottage, sunt acum îndeplinite cu plata de 2,9 milioane de dolari pe care au făcut-o către Sovereign Grant. Asistenții regali nu vor să spună dacă prințul Charles și-a ajutat fiul cu costurile de renovare la Frogmore Cottage.

Adauga un comentariu