BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof.dr. Florin Mitu, șeful Clinicii de Recuperare Cardiovasculară, Spitalul de Recuperare Iași, discută în platoul BZI LIVE despre hipertensiunea arterială și cum sunt afectați acești pacienți de temperaturile ridicate – FOTO

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În emisiunea BZI LIVE, 24 iunie 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, invitatul prof. dr. Florin Mitu, șeful Clinicii de Recuperare Cardiovasculară din cadrul Spitalului de Recuperare Iași, va discuta despre categoriile bolilor cardiovasculare. Ce măsuri ar trebui să respecte pacienții cu hipertensiune arterială în zilele caniculare?

Riscurile unui atac de cord, dar şi despre bolile cardiovasculare ereditare. În urma ultimilor studii, România ocupă locul 1 în Europa, la mortalitatea populației din cauza afecţiunilor cardiovasculare, cu o medie de 109 decese la 100.000 de locuitori, fața de UE, cu 44 decese la sută de mii de locuitori. 57% din decesele înregistrate în țară noastră, sunt cauzate de bolile de inimă.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu