Actualitate

PSD a pus la Cluj pe liste un cunoscut bancher pentru Camera Deputaţilor

Publicat: 20 oct. 2020
Patrițiu Abrudan
Director regional Banca Transilvania Patrițiu Abrudan

PSD a pus la Cluj pe liste un cunoscut bancher pentru Camera Deputaţilor. Este vorba despre fostul arbitru internaţional Patriţiu Abrudan, actual director regional Banca Transilvania.

Lista de la Senat va fi deschisă de preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu.

Social-democraţii urmează să valideze oficial listele de candidaţi, marţi, 20 octombrie, într-o şedinţă a Consiliului Politic Naţional (fostul CExN).Rectorul UMF Târgu Mureș, pe lista PSD pentru alegerile parlamentare.

Activitate impresionantă în fotbal

Patrițiu Abrudan este un fost arbitru internațional de fotbal, devenit mai apoi observator federal și chiar vicepreședintele Federației Române de Fotbal. În paralel cu activitatea sportivă, domnia sa conduce de 22 de ani sucursala Cluj a Băncii Transilvania.

În calitatea sa de arbitru a fost prezent la sute de întâlniri naționale și internaționale, a întâlnit personalitățile fotbalului din ultimii 40 de ani și s-a implicat activ în tot ce înseamnă acest sport. Fiul său, Octavian, tocmai și-a încheiat cariera de fotbalist la Universitatea Cluj.

În luna ianuarie a anului trecut, fostul arbitru Patriţiu Abrudan, acuza că a fost scos de Răzvan Burleanu şi Alexandru Deaconu de pe lista observatorilor internaţionali de arbitri, „pentru că l-aş fi sprijinit pe Lupescu şi fiindcă am fost incomod la CCA până am demisionat”. Șefii CCA l-au reclamat și a fost e sancţionat cu avertisment şi penalitate sportivă de 5.000 lei.

Rectorul la UMF Târgu Mureș, pe lista PSD

Rectorul la UMF Târgu Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, va candida pe lista PSD pentru alegerile parlamentare.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat că profesorul universitar dr. Leonard Azamfirei va fi candidatul social democratiloe la Camera Deputaţilor. Într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD a declarat că este onorat de faptul că rectorul a acceptat candidatură şi că doreşte ca în parlament, rectorul să dea legi atât pe domeniul medical, cât şi pentru alte domenii.

„Noi, PSD, vom continua pe calea noastră şi astăzi doresc să vi-l prezint pe prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul universităţii UMF din Târgu Mureș, pentru Camera Deputaților. Domnule profesor vă mulțumesc că aţi răspuns invitaţiei mele. Sper că în parlament să daţi legislaţii, atât din domeniul medical cât şi din alte domenii“ a declarat Marcel Ciolacu.

Managerul Spitalului Colentina, pe listele PSD Argeș

Managerul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, a fost pus pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

Lista PSD Argeș pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Remus Mihalcea, actual manager al Spitalului Clinic Colentina și fost șef de secție ORL la Spitalul Judeţean Argeş. Acesta va fi urmat de Nicolae Pavelescu, liderul sindicatului Dacia.

Lista de la Senat va fi deschisă de Ovidiu Puiu, rectorul Universității „Constantin Brâncoveanu”.

Social-democraţii urmează să valideze oficial listele de candidaţi, marţi,20 octomrbie,  într-o şedinţă a Consiliului Politic Naţional (fostul CExN).

Mai mulți medici pe listele PSD

Managerului Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, candidează din partea PSD la alegerile parlamentare, a anunțat, duminică, liderul social-democrat Marcel Ciolacu. Streinu-Cercel va candida în București.

Și reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, profesorul Alexandru Rafila, s-a înscris în Partidul Social Democrat. Acesta va candida la alegerile parlamentare din partea PSD. El va fi, cel mai probabil, cap de lista pentru candidatura la Camera Deputaților, în Capitală.

„A fost un pas dificil pentru mine, recunosc, dar am o carieră administrativă în spate și cred că pot să ajut această țară împreună cu alți colegi”, a declarat Alexandru Rafila.

Adauga un comentariu